SKUMMELT: Legene har tidligere rådet Bruce Jenner til å være forsiktig i solen, men det er vanskelig å holde seg helt borte fra den i solfylte California. Her med kona gjennom 22 år, Kris Jenner. Foto: All Over Press
SKUMMELT: Legene har tidligere rådet Bruce Jenner til å være forsiktig i solen, men det er vanskelig å holde seg helt borte fra den i solfylte California. Her med kona gjennom 22 år, Kris Jenner. Foto: All Over PressVis mer

Operert for hudkreft igjen

Det er bare ett år siden forrige gang Bruce Jenner hadde sykdommen..

SEOGHØR.NO: Det har lenge versert rykter om at det er krise i ekteskapet mellom Bruce (57) og Kris Jenner (63). Men den siste tiden har nok Kim Kardashians (32) stefar hatt andre ting å tenke på.

Tidligere denne uken ble han nemlig operert for hudkreft, melder TMZ.com.

- Bruce fjernet et hudstykke fra nesen mandag og måtte sy 30 sting etterpå, skriver nettstedet som skal ha fått opplysningene fra en familievenn.

Tirsdag ble reality-stjernen observert i Calabasas med en stor bandasje på nesen, og ettersom 63-åringen tidligere har lagt seg under kniven for å fikse på utseendet, var det mange som lurte hva som var på ferde denne gangen.

Legene skal ha sagt at kreften er et resultat av solskade og Bruce, som er svært ivrig på golfbanen, undergikk samme prosedyre i fjor også da han opererte bort et hudstykke fra det ene kinnet. Den gangen advarte doktoren ham om å bruke bedre solbeskyttelse.

- Han kommer sannsyligvis til å få et stort arr på nesa, men han er i fin form nå, sier kilden til TMZ.com.

LES OGSÅ: Kris Jenner prøvde å bestikke anmelder