OPERERT: Wenche Myhre ble for to uker siden operert for en mindre kreftsvulst i brystet ved Radiumhospitalet.  Foto: SCANPIX
OPERERT: Wenche Myhre ble for to uker siden operert for en mindre kreftsvulst i brystet ved Radiumhospitalet. Foto: SCANPIXVis mer

Operert for brystkreft

- Dette kom som et sjokk for meg.

SEHER.NO:  Artist og MGP-stjerne Wenche Myhre (63) ble for to uker siden innlagt ved Radiumhospitalet, og operert for en mindre kreftsvulst i brystet.

Ifølge VG ble svulsten oppdaget ved rutine mammografi, og prognosen til den folkekjære artisten er god.

Myhre ble utskrevet fra sykehuset dagen etter operasjonen, men må gjennomgå det som er standard etterbehandling poliklinisk ved Radiumhospitalet. Dette har ført til at stjernen må avlyse alle sine arrangementer og oppdrag den kommende høsten.

- Dette kom som et sjokk for meg som for alle andre, men når de på Radiumhospitalet informerer om behandling og oppfølging, så føler jeg meg i de beste hender. Jeg må se på situasjonen og behandlingen som en utfordring. I tiden som kommer må jeg prioritere meg selv og familien, og på nåværende tidspunkt har jeg ingen flere kommentarer, sier Myhre til VG via sin advokat.

63-åringen har vært en av Norges mest populære artister i en årrekke, og har deltatt i Melodi Grand Prix hele syv ganger, sist i 2009

Nå mottar hun støtte fra sine artistkolleger, deriblant Elisabeth «Bettan» Andreassen, som er hennes nabo på Nesøya

- Vi er så glad i henne. Wenche er en veldig god venn, verdens skjønneste dame og så snill og omtenksom. Dette er veldig trist og helt forferdelig. Vi sender henne varme hilsener og ønsker henne all lykke, sier Bettan til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skåner barnebarna for musikken min