TOPP-SCORER: Helstad ble historisk i år da han scoret 22 mål i løpet av sesongen. Ingen andre Brann-spillere har scoret flere mål tidligere. Foto: SCANPIX
TOPP-SCORER: Helstad ble historisk i år da han scoret 22 mål i løpet av sesongen. Ingen andre Brann-spillere har scoret flere mål tidligere. Foto: SCANPIXVis mer

Operert for brukket nese

Men Thorstein Helstad har ingen ide om når den knakk.

SEHER.NO: I flere år kan Brann-spilleren Thorstein Helstad (30), som nylig ble kåret til Norges mest sexy mann, gått rundt med brukket nese uten å vite om det.

- Det ene neseboret mitt var helt tettet igjen. Jeg kan ha spilt med brukket nese siden jeg var liten, forteller fotballspilleren til BA.

Stjernespissen har i lang tid vært avhengig av nesespray fordi han har følt seg kronisk tett i nesen, og onsdag ble han endelig operert for luftveisproblemene som har plaget ham i årevis.

- Jeg sa til legen at den ikke kan ha knukket i år, for jeg har jo ikke gått i en eneste hodeduell, sier han til nettstedet.

Operasjonen skulle i utgangspunktet kun være et enkelt inngrep, men da det ble oppdaget at det ene neseboret var blokkert av brusk - ble alt en tanke mer komplisert.

LES HER: Mest sexy på banen