Mayoo Indiran:

Operert: - Får mye hjelp

Mayoo Indiran deler bilde fra sykehuset.

PÅ SYKEHUS: Mayoo Indiran pådro seg skade for en stund siden. Først nå er han blitt operert. Foto: Privat
PÅ SYKEHUS: Mayoo Indiran pådro seg skade for en stund siden. Først nå er han blitt operert. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Mayoo Indiran (31) kunne i helgen fortelle på Instagram at han er blitt operert, og at han var redd i forkant. Samtidig bruker han anledningen til å takke det norske helsevesenet, uten at det kommer tydelig frem hvorfor han ble lagt under kniven.

Når Se og Hør snakker med han mandag, kan imidlertid Indiran fortelle at han ble operert tidlig torsdag i forrige uke, og at han etter forholdene har det greit.

31-åringen er om bare kort tid å se i TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Under opptreningen gikk det imidlertid galt, røper han.

Operert tidligere

- Det skjedde rett før «Kompani». Jeg skulle prøve å trene meg opp for å ha et godt utgangspunkt for konkurransen, men det gikk ikke som planlagt, forklarer Indiran.

SKADER SEG: Det gikk ikke helt som det skulle da TV-profil Mayoo Indiran brynte seg på den aller første oppgaven i «Fangene på fortet». Vis mer

Videre kan han fortelle at han fikk en vridning i det ene kneet på vei opp Grefsenkollen med samboeren.

- Det samme kneet har jeg operert en gang tidligere, det var allerede svakt. Men lite ante jeg at jeg hadde ødelagt menisken.

Skjulte smertene

Skaden var naturligvis smertefull. Indiran valgte imidlertid å skjule smertene.

- Jeg prøvde å trosse smertene litt, samtidig som jeg var redd for å si det til noen, at jeg hadde såpass vondt. Jeg holdt det skjult for castingen til programmet, for jeg var så redd for å miste muligheten til å bli med, forklarer han.

KNEOPERASJON: Mayoo må ta det med ro etter operasjonen. Foto: Privat
KNEOPERASJON: Mayoo må ta det med ro etter operasjonen. Foto: Privat Vis mer

Se og Hør kan av naturlige årsaker ikke røpe hvordan det går med Indiran i «Kompani Lauritzen», men han forteller at det allerede første uka blei tungt.

- Jeg tapet kneet under hele oppholdet mitt der. Samtidig som kneet var svekket, merket jeg også at musklene rundt kneet, i leggen og låret, fikk kjørt seg. Jeg belastet nok litt feil.

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

- Sykehusskrekk

Etter innspilling merket han fort at han ikke kunne leve slik, og gledet seg bare til å få operert kneet, starte opptrening og fungere optimalt igjen. Det har dog gått flere måneder fra «Kompani Lauritzen» til 31-åringen faktisk ble operert.

- Var du redd i forkant?

- Ja, jeg har skikkelig sykehusskrekk, og takler egentlig ikke noe ved det i det hele tatt. Bare lukten gjør at jeg får vondt. Det er så typisk at alle sykehus ser å kjedelig og triste ut. Jeg får dårlige vibber når jeg kommer dit, så det kjente jeg på, svarer han.

Ifølge Indiran hadde han forstoppelse i forkant, fordi han var så nervøs.

HJELP: Mayoo går for tida på krykker, men forteller at han har fått mye hjelp etter operasjonen. Foto: Privat
HJELP: Mayoo går for tida på krykker, men forteller at han har fått mye hjelp etter operasjonen. Foto: Privat Vis mer

På plass på sykehuset ble han derimot tatt svært godt hånd om, og beskriver helsevesenet som kjærlige.

- Det var de med alle, det så jeg. Det har alltid vært viktig for meg at man skal behandle andre bra. Det er det som betyr noe, mener han.

SKADER SEG: David Lönnberg fra en tidligere sesong av svenske «Paradise Hotel» skulle bare ta seg et uskyldig nakenbad, men det endte i en blodig ulykke. Video: Viafree.se Vis mer

Opptrening

På spørsmål om hvordan han har hatt det i dagene etter operasjonen, forklarer «Sofa»-profilen at smertene kommer og går.

- Det er veldig ulikt meg å ikke ville bevege meg. Jeg har skikkelig mark i rompa, forklarer han, og legger til at familien har stilt godt opp for ham de siste dagene.

- Jeg får mye hjelp. Mamma og pappa har kommet med mat hver dag til nå, samtidig som samboeren min gjør mye hjemme. Vanligvis pleier jeg å gjøre ting her hjemme. Alt fra rydde, lage mat, vaske opp og re sengen, men nå får jeg alt gjort av kjæresten. Det funker andre veien også, spøker han.

INNRØMMER: Er det vanlig å tisse i dusjen? Det synes flere av kjendisene i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

Fremover håper realitydeltakeren at han blir helt bra igjen, selv om kneet aldri blir helt som før med tanke på funksjon.

- Jeg blir nok litt begrenset, men håper at jeg er flink med opptrening og flink til å ta vare på det videre. Jeg har tatt litt lett på det tidligere, men håper ikke jeg gjør det denne gangen.

LES OGSÅ: - Det gjorde så vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer