Sophie Elise:

Opereres etter ti år med smerter

Toppbloggeren Sophie Elise tar oppgjør med kjeveproblemene.

OPERERES: I oktober skal Sophie Elise Isachsen operere kjeven på grunn av overbitt. Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør
OPERERES: I oktober skal Sophie Elise Isachsen operere kjeven på grunn av overbitt. Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør Vis mer

(Seoghør.no): Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (22) avslører på sin blogg at hun i 10 år slitt med smerter på grunn av et 1,5 cm overbitt.

Nå forbereder hun seg på å bli kvitt smerteproblemene ved hjelp av operasjon.

Tidligere har Sophie Elise åpnet seg opp om sine problemer rundt å operere seg.

I 2016 var hun utkledd som seg selv - et kostyme med en personlig betydning.

- Det symboliserer en tid av livet mitt som var helt forferdelig, og at jeg nå er fri fra tvangstanken om å operere meg hele tiden, skrev hun i et blogginnlegg den gangen.

Nå legger imidlertid 22-åringen seg under kniven igjen.

- Jeg har helt glemt å fortelle dere dette, men jeg har faktisk fått dato for kjeveoperasjonen min - 17 oktober skjer det, endelig, skriver Sophie på bloggen mandag.

PROFILERT: Sophie Elise har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sitt samfunnsengasjement. Her er hun på Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Andreas Fadum
PROFILERT: Sophie Elise har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sitt samfunnsengasjement. Her er hun på Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Vondt i 10 år

Men denne gangen opererer ikke bloggeren seg av kosmetiske grunner.

Lenge har Sophie slitt med et 1,5 cm overbitt som har ført til smerte i nesten 10 år, ifølge bloggeren.

- Jeg ble tilbudt regulering da jeg var yngre, men mest i forbifarten av en tannlege som spurte meg om jeg ville ha regulering, noe jeg så klart ikke ville ha fordi jeg var ung og dum, skriver hun på bloggen.

KORS I MUNNEN: Blogger og artist Sophie Elise Isachsen har sammen med noen venner laget en video der de blant annet parodierer Siv Jensen og Sylvi Listhaug. Video: Joakim Kleven / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Må på sykehus

I hele tre dager må 22-åringen ligge på sykehuset etter den tøffe operasjonen, ifølge henne selv, men det skremmer ikke den profilerte bloggeren.

- Jeg gruer meg faktisk ikke i det hele tatt, til tross for alle smertene som venter (jeg skal jo tross alt knekke opp og flytte på hele underkjeven), men jeg ser utelukkende frem til å være et steg nærmere å bli kvitt reguleringen, skriver hun.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen.

- Ønsk meg god bedring

Sykehusbesøk er heller ikke noe bloggeren er svært uvant med.

Tidligere i år delte bloggeren et innlegg på Facebook hvor hun skrev at hun var blitt innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uken i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig, skrev hun i innlegget.

- Sophie Elise har vært inne til utredning for en mulig nyrebekkenbetennelse, med rutinemessig oppfølging de siste dagene. Hun har det greit og følger legens råd om ro og hvile, kunne Sophies manager Marthe Schei den gang fortelle i en SMS til Se og Hør.

Opererte etter netthets

Under en episode av «Bloggerne» i 2014 åpnet Sophie seg om den massive netthetsen og mobbingen hun opplevde i kommentarfelter og på andre nettsider.

- Jeg hadde aldri fått for meg at jeg har lyst til å operere nesen om det ikke hadde vært for ting folk har sagt, sa hun den gangen.

I etterkant av innspillingen av «Bloggerne», la Sophie Elise seg under kniven, og nesen ble ny.

To år etter operasjonen skrev 22-åringen på bloggen sin at hun hadde vært på en ny konsultasjon

- Jeg fikk se bilder av hvordan jeg så ut rett før, og vi snakket litt om hva jeg ikke var fornøyd med. Jeg ble tilbudt en ny operasjon gratis, men jeg takket faktisk nei. Jeg har det fint som jeg ser ut nå, skrev hun den gangen.

LES OGSÅ: - Jeg gikk opp 32 kilo etter at jeg ble syk