Operasjonene ødela ekteskapet

- Ingen vil ta vare på sin kone når det ser ut som om hun har vært i en forferdelig ulykke, mener Heidi Montag.

SNAKKER UT: - De knuser meg. Kroppen min jobber fortsatt med å bli vant til brystene, og jeg lever med en konstant bekymring rundt akkurat det, sier «The Hills»-stjernen Heidi Montag. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: - De knuser meg. Kroppen min jobber fortsatt med å bli vant til brystene, og jeg lever med en konstant bekymring rundt akkurat det, sier «The Hills»-stjernen Heidi Montag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) skapte sjokkbølger da det før jul ble kjent at hun hadde gjennomgått hele ti plastiske operasjoner i løpet av én dag.

Ifølge blondinen var årsaken til at hun gjennomgikk operasjonene, som blant annet bestod av en brystforstørrelse, neseoperasjon, ryggoperasjon, samt forstørrelse av leppene, at hun ønsket å se vakrere ut på utsiden.

Til magasinet Life & Style klandrer nå Heidi de massive operasjonene for at ekteskapet med Spencer Pratt ble ødelagt. Ifølge henne selv gikk hun nemlig igang med prosedyrene selv om Spencer bønnfalt henne om ikke å gjøre det.

- Ingen vil ta vare på sin kone når det ser ut som om hun har vært i en forferdelig ulykke, sier hun til magasinet.
 
Nesten ti måneder etter inngrepene, lider «The Hills»-stjernen fortsatt av arbeidet gjort av kirurgen Frank Ryan, som nylig omkom i en bilulykke. Noe tar lenger tid å heles enn annet, men Heidi Montag innrømmer at hun begynner å frykte det verste.

- Jeg har hatt tape på nesen 24 timer i døgnet siden november. Tapen skal sørge for å holde hevelsen nede, i tillegg til at den holder nesa på plass. Jeg vil ikke at den skal falle av, slik som den gjorde hos Michael Jackson.

Heller ikke brystforstørrelsen ser TV-stjernen tilbake på med særlig stor glede.

- De knuser meg. Kroppen min jobber fortsatt med å bli vant til brystene, og jeg lever med en konstant bekymring rundt akkurat det, forteller hun åpenhjertig.

Ikke bare vil Montag nå få implantatene fjernet. Lang tid skal nemlig gå før hun vil nærme seg noe som heter kosmetisk kirurgi.

- Jeg vil ikke gjøre noe slikt igjen, i hvert fall ikke lenge, erkjenner Heidi Montag, som også vurderer å komme seg vekk for en liten periode.

- Jeg vil bare komme meg bort fra Hollywood. Jeg har ingenting igjen, hverken familie eller venner, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjekk «The Hills»-stjernenes sjokkforvandling