Operacruise til København

DFDS gir deg en unik mulighet til å få billetter til København-operaen.

"GOTISK" BEGJÆR: Operetten "Flaggermusen" av Johann Strauss er blant tilbudene DFDS har på sine nye temacruise til København. Foto: DFDS
"GOTISK" BEGJÆR: Operetten "Flaggermusen" av Johann Strauss er blant tilbudene DFDS har på sine nye temacruise til København. Foto: DFDS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opera er ikke noe vi forbinder med danskebåten, men en fersk norsk-dansk kulturutveksling skal nå gjøre "købenturen" til en noe mer kulturell opplevelse enn vi er vant med.


København var tidligere ute med nytt operabygg enn Oslo, og åpnet sitt flotte nybygg  i januar i fjor. Et ferskt samarbeid mellom DFDS Seaways og den nye operaen gir deg billetter til ni forskjellige oppsetninger i tidsrommet 17. oktober til 4. juni. Det er bortimot umulig å få billetter til operaen, men dette samarbeidet har gitt DFDS tilgang på flere hundre operabilletter, fordelt på totalt 30 forestillinger.


Arier om bord


Men aller morsomst er det likevel når operasangerne inntar selve danskebåten. Noen av cruisene vil nemlig ha operasang om bord, og da må det vel bli liv?


- Vi arrangerer bare cruise til én forestilling før jul, til Leoš Janá#010deks opera "Saken Makropulos", men på nyåret blir det mer fart i sakene, forteller markedssjef Roar Bjerkeli i DFDS Seaways.


- Vi er i kontakt med operasangere fra Den norske opera, og på flere av cruisene til neste år er det meningen at noen av dem skal være med for å synge noen arier fra de aktuelle operaforestillingene og dessuten holde foredrag om forestillingene, forteller han.


Prisene er ikke så avskrekkende. Vil du ha en overnatting i København, koster det deg nesten 3000 kroner - og da er selvsagt operabilletten inkludert. Vil du ha to hotelldøgn i "kongens by" må du ut med i overkant av 4000 kroner.


Husk dessuten operaregel nr. 1: Forestillingen er ikke ferdig før den feite dama synger!


Flere opplysninger, inkludert prislister, finner du på www.dfds.no/opera.


 
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer