Operacruise til København

DFDS gir deg en unik mulighet til å få billetter til København-operaen.

"GOTISK" BEGJÆR: Operetten "Flaggermusen" av Johann Strauss er blant tilbudene DFDS har på sine nye temacruise til København. Foto: DFDS
"GOTISK" BEGJÆR: Operetten "Flaggermusen" av Johann Strauss er blant tilbudene DFDS har på sine nye temacruise til København. Foto: DFDS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opera er ikke noe vi forbinder med danskebåten, men en fersk norsk-dansk kulturutveksling skal nå gjøre "købenturen" til en noe mer kulturell opplevelse enn vi er vant med.

København var tidligere ute med nytt operabygg enn Oslo, og åpnet sitt flotte nybygg  i januar i fjor. Et ferskt samarbeid mellom DFDS Seaways og den nye operaen gir deg billetter til ni forskjellige oppsetninger i tidsrommet 17. oktober til 4. juni. Det er bortimot umulig å få billetter til operaen, men dette samarbeidet har gitt DFDS tilgang på flere hundre operabilletter, fordelt på totalt 30 forestillinger.

Arier om bord

Men aller morsomst er det likevel når operasangerne inntar selve danskebåten. Noen av cruisene vil nemlig ha operasang om bord, og da må det vel bli liv?

- Vi arrangerer bare cruise til én forestilling før jul, til Leoš Janá#010deks opera "Saken Makropulos", men på nyåret blir det mer fart i sakene, forteller markedssjef Roar Bjerkeli i DFDS Seaways.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer