Oops, her går det helt galt!

Filmstjernen rødmet fra topp til tå da han ble avslørt foran fotografene. Se video!

TABBE: Zac Efron var ikke forberedt på at kondompakken hans skulle dette ut, da han hilste på en kollega på den røde løperen søndag. Foto: YouTube
TABBE: Zac Efron var ikke forberedt på at kondompakken hans skulle dette ut, da han hilste på en kollega på den røde løperen søndag. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Zac Efrons tabbe på den røde løperen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Mange fans hadde møtt opp for å få et glimt skuespilleren og sex-symbolet Zac Efron (24) - kjent fra blant annet «High School Musical»-filmene - da han søndag troppet opp på premieren til sin nyeste film «Dr. Seuss: The Lorax» i Los Angeles.

Men verken de skuelystne eller Efron selv var forberedt på det som skjedde, da 24-åringen bevegde seg ned den røde løperen.

Da skuespilleren tok hånda opp av bukselommen for å hilse på en kollega, datt samtidig et kondom ut og havnet rett foran TV-kameraene.

En tydelig flau Efron så ut som han hadde mest lyst til å grave seg et hull i bakken og forsvinne, da han bøyde seg ned og plukket opp kondompakken.

Efron har den siste tiden blitt sett på date med flere av Hollywoods vakreste unge kvinner, blant annet sin kollega fra filmen «Dr. Seuss: The Lorax», popartisten Taylor Swift.

Paret skal sist ha blitt sett ute på byen sammen i Los Angeles i slutten av januar.

Om det ble noe romantikk mellom de to på festen etter premieren søndag, er imidlertid ikke kjent..

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir stjerneparet avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer