<strong>SLAPP STIL:</strong> Supermodell Kate Moss så rimelig sliten ut da hun forlot en hemmelig Lady Gaga-konsert i fasjonable Mayfair i London denne uken.   Foto: All Over Press
SLAPP STIL: Supermodell Kate Moss så rimelig sliten ut da hun forlot en hemmelig Lady Gaga-konsert i fasjonable Mayfair i London denne uken. Foto: All Over Press Vis mer

Oops, dette var vel ikke helt heldig?

Kate Moss hadde lagt igjen BH-en hjemme, noe som straffet seg etter intimkonserten i London.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodell Kate Moss (36) ble forlovet med rockekjæresten Jamie Hince tidligere i år, men den kommende bruden stråler ikke bare av lykke om dagen.

Da den skandaleomsuste modellen forlot en intimkonsert med Lady Gaga (25) i London onsdag, var hun i hvert fall ikke helt heldig. Det kan virke som 36-åringen hadde hatt det veldig gøy på klubben Annabel's, for på vei inn i en ventende bil så hun ganske ferdigfestet ut.

Den ellers så vakre briten kom til å vise frem sine lilla truser, men det var brystpartiet hennes som var mest oppsiktsvekkende.

Den svært utringede, sorte toppen avslørte at Moss hadde lagt igjen BH-en hjemme - med det resultat at puppene hennes fikk kjøre sitt eget løp. Den ene brystvorten fant også veien ut i friluft.

Men den rocka blondinen er i det minste ikke den eneste supermodellen som har kommet til å vise litt for mye denne uken. Under filmfestivalen i Cannes torsdag forårsaket nemlig Natalia Vodianovas (29) kjole også en småpinlig puppeglipp.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det galt med kjolen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer