OOOPS: Rihanna måtte rette på sin egen BH for at den ikke skulle falle ned på Saturday Night Live. Foto: Stella Pictures
OOOPS: Rihanna måtte rette på sin egen BH for at den ikke skulle falle ned på Saturday Night Live. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ooops, hva skjedde her, Rihanna?

Ungikk kjempeflause på direktesendt TV.

Publisert
SEHER.NO: Da superstjernen Rihanna (22) nylig gjestet det direktesendte showet «Saturday Night Live» i New York, holdt det på å gå helt galt.

Sangerens BH var nær ved å falle av, da Rihanna fremførte sin siste singel for flere millioner TV-seere.

Heldigvis for stjernen oppdaget hun hva som var i ferd med å skje, og fikk rettet opp BH'en med begge hender. Etterpå tok hun det hele med et smil.

Rihanna er for tiden sammen med baseballstjernen Matt Kemp. I fjor ble hun banket gul og blå av ekskjæresten, Chris Brown, og snakket nylig ut om den vonde tiden, og at den i bunn og grunn ga henne en vekker i livet.

- Det er et smertefullt minne. Gud arbeider på mystiske måter, og noen ganger skjer det ting som får deg til å tenke, «Hva har jeg gjort for å fortjene dette?». Men jeg trengte en slags vekker i livet mitt. Jeg trengte et vendepunkt, og det var det Gud ga meg, sa hun til Marie Claire.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg trengte en vekker i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer