VILLE VINNE: Anette er uenig med dommerne, deriblant Vendela Kirsebom, i og mener at hun virkelig ville vinne konkurransen.
VILLE VINNE: Anette er uenig med dommerne, deriblant Vendela Kirsebom, i og mener at hun virkelig ville vinne konkurransen. Vis mer

- Ønsket virkelig å vinne

Anette Wiborg er uenig med Top Model-dommerne og mener hun virkelig ville vinne Top Model 2007.

SEHER.NO: Det var 17 år gamle Anette Wiborg fra Drammen som ble sendt hjem under mandagens Top Model-episode.


Under mandagens fotoshoot skulle deltagerne ta bilde av seg selv med selvutløser, og dessverre for Anette mente dommerne at hun fortsatt var for stiv og lite initiativrik, dermed ble det også hun som måtte ut.


Se bilder fra Anettes tid i Top Model og mandagens fotoshoot lenger ned i saken!


Dommerne mente også at det ikke så ut som om Anette virkelig ønsket å vinne konkurransen, noe Anette selv er uenig i.


Stem på din Top Model-favoritt på Topp.no


- Det føltes skikkelig kjipt. Jeg ønsket virkelig å vinne, derfor overrasket det meg når dommerne sa at de kunne merke hvem som virkelig hadde og ikke hadde lyst til å vinne konkurransen. Hadde jeg ikke virkelig villet det, hadde jeg ikke meldt meg på, så det var kjipt, men det var tydeligvis ikke meg de var ute etter, så sånn er det bare, sier den tøffe jenta til Seher.


Ifølge Anette var det flere grunner til at dommerne valgte å sende akkurat henne hjem denne gangen, og hun innrømmer finnes ting hun sikkert kunne gjort annerledes for å komme lenger i konkurransen.


- Dommerne synes at jeg var for stiv foran kamera, at jeg ikke tok nok initiativ. De sa at det ikke var nok å bare se bra ut, og det er jo sant. Så problemet mitt var nok det at jeg aldri hadde jobbet foran kamera, jeg visste faktisk ikke helt hva jeg gikk til, for jeg hadde ikke engang sett på programmet på forhånd. Men det som var irriterende var det at jeg både før og etter fotoshootene tenkte over ting jeg kunne gjøre, eller burde gjøre, men hver gang jeg kom i studio glemte jeg det, sier hun.


Likevel angrer ikke Drammens-jenta på Top Model-deltagelsen, og innrømmer at det var mange fantastiske, men også fæle opplevelser.


- Morsomst var nok turen til Island. Det var helt fantastisk, og naturen der er bare så utrolig vakker. I tillegg ble bildet jeg tok der faktisk brukt i kampanjen, og da ble jeg kjempeglad. Det verste med Top Model var nok bildet vi tok i tjernet, det var så utrolig kaldt, og når man bygger seg opp så mye psykisk er det veldig lett å få en liten knekk. I tillegg var jo ikke utstemmingene så veldig morsomme, sier hun.


Når det gjelder fremtiden har Anette først og fremst lyst til å fullføre videregående og få generell studiekompetanse, men hun ser ikke bort fra at hun etterhvert vil jobbe mer som modell.


- Jeg vil fortsatt jobbe som modell, men det er begrenset hvor mye jeg får tid til i og med at jeg fortsatt har to år igjen på videregående. Jeg vil først og fremst få generell studiekompetanse og heller eventuelt komme tilbake når jeg har mer tid, og så har jeg lyst til å utdanne meg til fysioterapaut, for da har man alltid noe annet å falle tilbake på, sier Anette.


Se mandagens Top Model bilder nedenfor:På spørsmål om hvem hun mener fortjener å vinne Top Model 2007 har hun et klart svar.


- Ivanna har vært veldig flink, men jeg synes Kamilla tar helt sinnsyke bilder. Hun er også alltid snill og alltid vakker, en kjempesøt jente, hun fortjener virkelig å vinne, avslutter hun.


 LES OGSÅ: - Hun er for atletisk