Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy:

- Ønsket seg en hjemmeværende kone

Karrieren skal ha ført til konflikt i ekteskapet.

SKAL SKILLES: Mary-Kate Olsen og ektemannen Olivier Sarkozy går hver til seg. Mary-Kates fokus på karrieren skal være en del av årsaken, sier en kilde til People. Foto: NTB Scanpix

SKAL SKILLES: Mary-Kate Olsen og ektemannen Olivier Sarkozy går hver til seg. Mary-Kates fokus på karrieren skal være en del av årsaken, sier en kilde til People. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mai ble det kjent at barnestjernen og designeren Mary-Kate Olsen (33) ønsket å skille seg fra ektemannen, den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy (50). Kjendisnettstedet TMZ hadde da fått tilgang til rettsdokumenter som viste at Olsen søkte om skilsmisse allerede i april.

33-åringen skal også ha bedt om å få saken behandlet som en nødssituasjon, noe som ble avslått grunnet coronaviruset, som fører til at viktigere saker blir prioritert først.

Sarkozy og Olsen giftet seg i 2015 - men nå later det til at 33-åringen gjør alt for å komme seg unna ektemannen. Ifølge People skal Olsens fokus på karriere og jobb ha ført til konflikt i ekteskapet med Sarkozy.

33-åringen fikk tidlig suksess som barnestjerne i serien «Under samme tak», og har senere slått seg opp som designer.

- Mary-Kate er ekstremt hardtarbeidende og fokusert på jobben sin. Arbeidsplanen hennes er langt mer enn disiplinert. Hun er en type person som aldri ville ha klaget over en tolvtimers arbeidsdag, sier en kilde til bladet.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Karrieren har skylden

Videre forklarer kilden at ektemannen Olivier aldri har forstått denne siden ved sin kone, og at han snarere ønsker seg en kone som tilbringer mer tid hjemme.

- Olivier har aldri forstått hennes drivkraft og lidenskap. Han ville ha elsket å ha en hjemmeværende kone.

Sammen med tvillingsøsteren Ashley Olsen (33), driver 33-åringen de to klesmerkene The Row og Elizabeth & James - og det er ikke vanskelig å se for seg at det krever mer arbeid enn en vanlig arbeidsdag fra ni til fem.

- Olivier elsker å reise til tropiske steder sammen med sine franske venner. Han har reist uten henne mange ganger, sier kilden videre til People.

Det var i midten av april at Olsen signerte papirene hvor hun tok ut skilsmisse fra ektemannen. Grunnet coronaviruset har retten i New York fortsatt ikke akseptert og behandlet skilsmissen.

De behandler bare skilsmissesaker de mener er nødstilfeller, noe dommeren i New York konkluderte med at det ikke var i dette tilfellet. Olsen søkte nemlig om å få saken behandlet som en nødssituasjon fordi hun fryktet at hun skulle bli kastet ut av leiligheten hun deler med ektemannen.

Ville kaste henne ut

Det var en talsperson for retten i New York, Lucian Chalfen, som bekreftet dette overfor E! News tidligere i mai, og han sa at bare «viktige eller krisesøknader» vil bli godtatt på grunn av coronapandemien.

Chalfen bekreftet også saken overfor People. Han forklarte at den første søknaden ikke ble godkjent fordi prosedyren for «viktige saker» ikke ble fulgt.

Da riktig prosedyre ble fulgt, ble saken henvist til dommer Michael Katz, som besluttet at begjæringen for å begynne skilsmisseforhandlingene ikke ville gå videre.

KJENTE SØSTRE: Sammen med søsteren Ashley har Mary-Kate markert seg stort i moteverden. Foto: NTB Scanpix
KJENTE SØSTRE: Sammen med søsteren Ashley har Mary-Kate markert seg stort i moteverden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dokumentene som TMZ hadde fått tilgang på, viste også at Sarkozy angivelig ville ha Olsen ut av deres felles leilighet i New York, og at han hadde gitt henne en frist til mandag 18. mai. Ifølge TMZ sa Olsen at hun ikke ville klare å overholde fristen, på grunn av pandemien.

Han skal angivelig også ha sagt opp leiekontrakten, uten at Olsen visste om det.

Verken Olsen eller Sarkozy har kommentert saken offentlig. Mary-Kate er kjent som tidligere skuespiller og nå designer, men har sammen med søsteren Ashley de siste årene levd en heller tilbaketrukket tilværelse.

Den franske finansmannen Olivier Sarkozy er heller ikke et ukjent navn, selv om han ikke er på langt nær så kjent som tvillingsøstrene Olsen. Han er halvbroren til den tidligere franske presidenten, Nicolas Sarkozy.

LES OGSÅ: Helomvending etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer