Ønsket en datter velkommen til verden

Nå planlegger TV-stjernen å lage realityshow om sitt liv som småbarnsfar.

FIKK EN DATTER: Søndag ble Mario Lopez og hans kjæreste Coutney Mazza foreldre til lille Gia Francesca Lopez. Foto: Stella
FIKK EN DATTER: Søndag ble Mario Lopez og hans kjæreste Coutney Mazza foreldre til lille Gia Francesca Lopez. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  TV-stjernen og programlederen Mario Lopez (36) og hans kjæreste Coutney Mazza (28) fikk sitt første barn på søndag.

I Burbank, California ble lille Gia Francesca Lopez født. Da Gia kom til verden var hun 2,7 kilo tung. Både mor og barn rapporteres å være i god tilstand etter fødselen.

- Vi er overlykkelige. Det var slik en fantastisk og overveldende opplevelse å ønske datteren vår velkommen til verden, sier Lopex til Extra.

I sommer avslørte Lopez overfor People, at han overmatet sin kjæreste Mazza.

- Jeg prøver å gi henne masse mat hele tiden, fordi jeg vil ha en skikkelig sunn, lubben baby, sa han.

Nå planlegger den tidligere «Pacific Blue»-stjernen å skrive en bok, samt å skape en realityshow, rundt sitt liv som småbarnsfar.

- Det finnes så mye der ute for kvinner, men ikke så mye for menn. Jeg tror jeg kommer til å ha mange humoristiske og informative historier som hadde passet godt for et show.

Ifølge ContactMusic har stjernen allerede overbevist sjefene ved tv-kanalen VH1 til å gi han et eget realityshow, som skal dokumentere hans nye rolle som pappa...


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå bli han pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer