GAL AV SJALUSI: Blake Fielder-Civil skal ha vært helt sikker på at Pete Doherty hadde en affære med hans kone Amy Winehouse.
GAL AV SJALUSI: Blake Fielder-Civil skal ha vært helt sikker på at Pete Doherty hadde en affære med hans kone Amy Winehouse. Vis mer

Ønsket Doherty "knust til pinneved"

Amys ektemann tilbød torpedo 200.000 kroner for å banke Pete Doherty.

SEHER.NO: Amy Winehouse`(24) ektemann Blake Fielder-Civil (26) skal ha tilbudt en dørvakt nærmere 200.000 kroner for å banke opp rival Pete Doherty (29), melder The Sun.

Blake, som forsatt befinner seg i fengsel, skal ha blitt gal av sjaulsi da han fikk for seg at kona og Doherty hadde en affære på gang.

Årsaken var at han så bilder av en svært ruset Amy i The Sun, og var sikker på at det var Doherty som hadde skaffet henne dopet.

Blake skal ha kontaktet den tidligere dørvakten Richard Lyttle (39), som tidligere har vært mistenkt for mord og satt en stund i samme fengsel, og bedt han "banke dritten" ut av Doherty.

- Vi satt i fengselscellen min da han sa" hvis du tar Doherty for meg så gir jeg deg 200.000". Han spurte hele tiden "kan du fikse det?", og ba meg skaffe noen flere fyrer som kunne bli med. Han visste adressen. Han sa også "Det er tydelig at Amy ligger med han", sier Lyttle.

Ifølge torpedoen ønsket Blake at han skulle "knuse" Babyshambles-vokalisten.

- Han visste at jeg tidligere var dørvakt og kjenner masse tøffe folk. Han sa han ønsket Doherty "knust til pinneved", sier Lyttle.

Etter at Lyttle ble frikjent for drapstiltalen skal Blake ha fortsatt å ringe han fra en hemmelig mobiltelefon og maste om at Lyttle skulle "ta" Doherty.

Lyttle anmeldte det hele tilslutt til politiet, men de valgte å ikke gjøre noe med saken.

LES OGSÅ: - Tatt på fersken av videokamera