TØFT BRUDD: Ryan Phillippe ønsket å dø etter skilsmissen med Reese Witherspoon. Foto: All Over Press
TØFT BRUDD: Ryan Phillippe ønsket å dø etter skilsmissen med Reese Witherspoon. Foto: All Over Press Vis mer

Ønsket å dø etter bruddet

- Etter skilsmissen ønsket jeg å dø. Jeg var klar til å ta mitt eget liv, sier en svært åpenhjertig Ryan Phillippe.

Publisert
SEHER.NO: For ett år siden ble det kjent at skuespiller Reese Witherspoon (31) søkte om skilsmisse fra ektemannen Ryan Phillippe (33).

Det unge paret møtte hverandre for ti år siden, og jobbet sammen på filmen "Cruel Intentions". De ble regnet for å ha et av Hollywoods mest stabile ekteskap, og sjokkerte alle da de etter syv år som mann og kone valgte å gå fra hverandre.

Nå innrømmer Phillippe at skilsmissen fra "Legally Blonde"-kona etterlot ham som et "fysisk vrak".

- Etter skilsmissen ønsket jeg å dø. Jeg var klar til å ta mitt eget liv. Jeg tok ikke vare på meg selv i det hele tatt. Jeg kunne våkne opp og grine og spy, forteller han til UK magazine, ifølge Daily Mail.

Selv om hverken Ryan eller Reese har snakket ut om hvorfor ekteskapet egentlig tok slutt, ble det lenge spekulert i at Ryan hadde vanskelig for å takle sin kones suksess.

Den søte blondinen er nemlig en av Hollywoods best betalte skuespillere og får rundt 150 millioner kroner per film hun spiller inn.

Witherspoon vant den daglige omsorgen for parets to barn Ava Elizabeth (8) og Deacon Reese (4) mens Phillippe har fått vanlig besøksrett.

Etter bruddet har Reese stadig blitt observert sammen med Jake Gyllenhaal (28), og da nysingle Kate Hudson (28) nylig arrangerte Halloween-party kom de sammen til festen.

LES HER: Reese: Elsker å drikke på dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer