Ønsket å bli begravet i Neverland

- Michael ville at Neverland skulle bli hans siste hvilested, men var ikke sikker på om myndighetene ville tillate det.

DRØMTE OM NEVERLAND: Ifølge The Mirror, skal Jackson ha drømt om at Neverland skulle bli hans siste hvilested. Foto: AP
DRØMTE OM NEVERLAND: Ifølge The Mirror, skal Jackson ha drømt om at Neverland skulle bli hans siste hvilested. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Myndighetene i Los Angeles har allerede bekreftet at avdøde Michael Jackson (50) kommer til å få en offentlig begravelse, men mer enn det er ennå ikke kjent.

Begravelsen kommer til å bli enorm, og er ventet å bli større enn da Elvis ble begravd i 1977, da 75.000 fans samlet seg i gatene i Memphis, Tennessee.

The Mirror skriver at skal stjernen før sin død ha ytret ønsket å bli begravet i sin private fornøyelsespark, Neverland.

Ifølge TMZ skal familien ha arrangert et møte lørdag hvor de overveide hvorvidt de skal sette i stand den begravelsen poplegenden selv ønsket, eller ikke.

Jackson ble i 2005 tvunget til å selge Neverland på grunn av sin store gjeld etter å ha bitt tiltalt - og frikjent - for overgrep mot barn.

- Michael ville at Neverland skulle bli hans siste hvilested, men var ikke sikker på om myndighetene ville tillate det, sier en kilde til avisen.

- Det ville ha gitt fansen et sted for å fokusere og et sted å besøke. Neverland skulle bli et pilgrimssted. Det ville også ha blitt etterlatt til arvingene hans som en millionarv, forteller kilden.

Dersom Michael Jackson får det som han ville, kan Neverland nå bli en av de største turistattraksjonene i verden.

Ifølge The Mirror skal popstjernen alltid ha drømt om at Neverland - som er tematisert rundt Peter Pan - skulle ende opp like berømt som Elvis hjem, Graceland.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Etterlater låter til barna sine

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer