Ryan Reynolds:

Ønsker seg sju barn til

- Lykken er å få ni døtre, sier Ryan Reynolds.

SMÅBARNSFAR: Skuespiller Ryan Reynolds nyter småbarntilværelsen, og legger ikke skjul på at han vil ha flere barn. Her på «The Hollywood Walk Of Fame» sammen min sin kone Blake Lively og deres to barn, Ines og James Reynolds i 2016. Foto: NTB Scanpix
SMÅBARNSFAR: Skuespiller Ryan Reynolds nyter småbarntilværelsen, og legger ikke skjul på at han vil ha flere barn. Her på «The Hollywood Walk Of Fame» sammen min sin kone Blake Lively og deres to barn, Ines og James Reynolds i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (40) lever det lykkelige familielivet sammen med sin kone Blake Lively (29), og deres to barn Ines (11 måneder) og James Reynolds (2).

I et nylig intervju med magasinet OK Magazine, gjengitt av Daily Mail, forteller 40-åringen åpenhjertig om småbarnstilværelsen.

Og han legger ikke skjul på at familielivet er det beste som kunne skjedd ham.

Til magasinet avslører nemlig skuespilleren at han kunne tenke seg å få flere barn med «Gossip Girl»-stjernen i fremtiden.

- Lykken er å få ni døtre, uttalte han til magasinet.

Elsker å være pappa

For tiden holder Ryan på med innspillingen av oppfølgeren til superheltfilmen «Deadpool», som har premiere neste år.

Mens Blake på sin side er travel med innspillingen av filmen «A Simple Favor», som også har premiere neste år.

Saken fortsetter nedenfor.

GIFT: Ryan Reynolds og Blake Lively har vært gift siden 2012. Her under «The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala» i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Ryan Reynolds og Blake Lively har vært gift siden 2012. Her under «The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala» i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel blir det tid til familielivet.

- Det er mer kjærlighet, mer bleier. Det er mer av alt, sa han til magasinet og la til:

- Å bli pappa er det beste som kan skje en mann.

Giftet seg i hemmelighet

Ryan og Blake møttes for første gang på settet til fantasyfilmen «Green Lantern», som de spilte inn i 2010, men det var ikke før året etter at kjærligheten blomstret for duoen.

Deretter gikk ting raskt for det nyforelskede paret.

I 2012 overrasket skuespillerparet alle da de giftet seg i all hemmelighet - knapt ett år etter at de ble sammen.

Ifølge People fant bryllupet sted i Mt. Pleasant i South Carolina i USA.

En kilde avslørte til nettstedet at vielsen ble holdt et hvitt telt i Boone Hall Plantation, hvor Florence Welch, vokalist i bandet Florence and the Machine, fremførte tre sanger for det nygifte paret.

I tillegg skal bryllupskaken ha blitt kjørt inn fra Virginia.

Overrasket ektemannen

I etterkant har den forelskede duoen ikke lagt skjul på følelsene for hverandre.

Da Ryan fylte 40 år i fjor, overrasket Blake ektemannen på en helt spesiell måte.

På samme sted som duoen forelsket seg, overrasket Blake med en heidundrende overraskelsesbursdag på restauranten «O Ya».

Det var restauranten i Boston de to skal ha falt for hverandre, mens bursdagen ble holdt på samme restaurant, men i New York.

Duoen var ikke sparsommelige med kjærlighetserklæringer overfor hverandre, og delte gledelig bilder fra feiringen med fansen.

«@_o_ya_ vi forelsket oss i deres restaurant i Boston. Vi er fortsatt forelsket i deres restaurant i New York. Tusen takk for den beste maten og minnene! Dere er vår favoritt! Enda en gratulerer med dagen sammen med @vancityreynolds. Hei, Reynolds, jeg liker deg en hel del. Jeg bare sier det», skriver Blake under sin Instagram-post.

Også Ryan delte et bilde på Instagram for å vise sin takknemlighet.

«Beste. Bursdagen. Noensinne. Arrangert av min kone, kompis og internasjonal spion, @blakelively. Stor takk til min favoritt restaurant i New York City, @_o_ya -- og en spesiell takk til barna for å ikke ødelegge alt som de planla», skrev han på Instagram.

LES OGSÅ: Katarina Flatland ble tatt på senga av bryllupsplanleggingen