- BESATT AV PUPPER: Zoe Saldana sier til bladet Lucky at hun ønsker seg nye bryster og har tenkt på det hele livet. Foto: Stella Pictures
- BESATT AV PUPPER: Zoe Saldana sier til bladet Lucky at hun ønsker seg nye bryster og har tenkt på det hele livet. Foto: Stella PicturesVis mer

Ønsker seg nye bryster

- Jeg har vært besatt av pupper hele livet, sier filmstjernen Zoe Saldana.

SUKSESSROLLE: Zoe Saldana er best kjent for sin rolle i science fiction-filmen «Avatar». Foto: Filmweb
SUKSESSROLLE: Zoe Saldana er best kjent for sin rolle i science fiction-filmen «Avatar». Foto: Filmweb Vis mer

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Zoe Saldana (35) - kjent fra filmer som «Avatar» og «Star Trek: Into Darkness» - har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner.

Men i et intervju med bladet Lucky avslører hun at hun har en hemmelig drøm om å skaffe større bryster ved hjelp av plastisk kirurgi.

- Jeg har vært besatt av pupper hele livet. Man ønsker seg alltid det man ikke har. Jeg liker ikke kunstige ting, men ville ikke hatt noe i mot å kjøpe meg et par før jeg dør.

Saldana -  som i sommer giftet seg i hemmelighet med Marco Perego (34) - ville imidlertid aldri latt seg operere for å tilfredsstille ønsket til en mann.

- Når jeg hører om menn som ikke liker bryster som henger, tenker jeg at det ikke er ekte menn. En mann må like en kvinne som hun er.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet