Ønsker seg kjæreste

Elin Tvedt leter etter drømmemannen, og ser ikke bort fra at han er en helt vanlig mann.

LEDIG PÅ MARKEDET: - Jeg kjenner så mange som blir sammen med den nest beste fordi de får panikk. Det kommer jeg ikke til å gjøre, sier Tvedt til bladet Mann.
LEDIG PÅ MARKEDET: - Jeg kjenner så mange som blir sammen med den nest beste fordi de får panikk. Det kommer jeg ikke til å gjøre, sier Tvedt til bladet Mann. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ledig drømmedame!


Tidligere værmelder Elin Tvedt (32) gjør for tiden stor suksess på TV-skjermen som programleder i frokost-TV på NRK1, men savner en å spise frokost med.


- Ja, jeg ønsker meg en kjæreste. Men da er det viktig å ha den gode følelsen, og at det er gjensidig. Kjærestene mine har vært så forskjellige. Gudene må vite hva jeg ender opp med! sier en åpenhjertig Elin til bladet Mann denne måneden.


Den sjarmerende Ølen-jenta har vært sammen med både Espen Lind (34) og Kristian Valen (31). Hennes siste samboerskap med NRK-kollega Leif Åge Reme (32) endte også i brudd. Nå håper hun å finne en mann utenfor rampelyset.


- Det kan bli altoppslukende, for mye prat om jobb. Jeg har alltid drømt om å finne en utenfor bransje, sier hun til bladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer