Ønsker seg flere barn

- Det begynner å haste, sier Gunn-Rita Dahle Flesjå.

TRENER TIL OL: Om tre uker konkurrerer Gunn-Rita i OL i London med god hjelp fra trener-ektemannen Kenneth Flesjå.  Foto: SCANPIX
TRENER TIL OL: Om tre uker konkurrerer Gunn-Rita i OL i London med god hjelp fra trener-ektemannen Kenneth Flesjå. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gunn-Rita Dahle Flesjå (39) ligger i hardtrening før OL i London, men det er ikke det eneste som opptar sykkelstjernen.  Hun ønsker seg nemlig flere barn med ektemannen Kenneth som også er hennes trener. Sammen har de sønnen Bjørnar (3), som de gjerne vil gi søsken. 

Dahle, som fyller 40 neste år merker at det må skje snart. 

-Det begynner å haste, jeg er klar over det. Men det finnes jo flere alternativer. Vi er ikke fremmed for å adoptere. Er det noe livet og all reisingen har lært meg, så er det at det finnes uendelig mange barn der ute som trenger omsorg og kjærlighet, sier hun til VG Helg. 


Da hun i 2009 konkurrerte i OL i Beijing var hun gravid med Bjørnar.   

-Jeg hadde en mistanke, jeg var så kvalm til frokost mens jeg var der borte. Men mistanken ble ikke bekreftet før noen uker senere. 


  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gunn-Rita ble mamma  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer