ADOPTERER IGJEN: Filmstjernen vil adoptere nok et barn for å gi sønnen Jackson en lillebror. Foto: Stella Pictures
ADOPTERER IGJEN: Filmstjernen vil adoptere nok et barn for å gi sønnen Jackson en lillebror. Foto: Stella PicturesVis mer

Ønsker seg flere barn

Filmstjernen Charlize Theron vil adoptere et barn til.

SEOGHØR.NO: Oscar-vinner Charlize Theron planlegger å adoptere enda et barn. Skuespilleren ønsker at sønnen Jackson (2) skal få et søsken og ønsker å starte prosessen tidlig på nyåret.

- Charlize innrømmer at det er en lang prosess, men ønsker definitivt at Jackson skal få en liten bror. Hun vil nå starte prosessen over nyåret. Hun ønsker at Jackson skal ha en bror som ikke er fire eller fem år yngre enn seg selv, og ønsker å oppdra de sammen, sier en kilde til National Enquirer ifølge FemaleFirst.

HJERTEKNUSER: Charlize første sønn, Jackson, har vokst seg til å bli en skikkelig hjerteknuser. Foto: FameFlynet  Sweden
HJERTEKNUSER: Charlize første sønn, Jackson, har vokst seg til å bli en skikkelig hjerteknuser. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Den Sør-Afrikanske skuespilleren har enda ikke bestemt seg for hvilket land hun skal adoptere sitt kommende barn fra, og vet ikke om barnet kommer til å dele Jacksons afrikanske bakgrunn.

- Hun har ikke bestemt seg for det enda. Hun undersøker muligheten for å adoptere et barn fra Sør-Afrika for øyeblikket, men han ikke bestemt seg helt. Det eneste hun vet sikkert er at hun ønsker seg enda et barn, sier kilden.

Charlize ble mor til Jackson i 2012 og hevdet at hun alltid hadde vist at hun kom til å adoptere.

- Moren min fant et brev jeg hadde skrevet. Der sto det: «Kan vi dra til et barnehjem så jeg kan adoptere et barn?». Jeg har alltid vist at jeg skulle adoptere. Alltid, sa Theron da hun fikk Jackson.

LES OGSÅ:   Nå har hun blitt mamma