- Ønsker seg et kongelig bryllup

Kim Kardashian og Kanye West studerer kongebryllup før de selv gifter seg i mai.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 24. mai blir Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) mann og kone under det som er ventet å bli en storslått seremoni i Paris.

Og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når to av verdens største stjerner blir smidd i hymens lenker. Paret har ifølge contactmusic ansatt en lærer som skal undervise dem i manerer og etikette før den store dagen.

- Læreren vil tilbringe en uke med Kim og Kanye og resten av Kardashian-familien for å undervise dem før den «kongelige» dagen. De vil lære etikette og manerer slik som kongefamilien, noe som vil gi en britisk følelse under bryllupet, sier en kilde til nettstedet.

Studerer William og Kate

De har også latt seg inspirere av prins William og hertuginne Kates kongelige bryllup.

ROYALT BRYLLUP: Kim Kardashian og Kanye West ønsker seg et formelt og storslått bryllup i kongelig stil. Denne uken var de i Paris for å forberede seremonien. Foto: Stella Pictures
ROYALT BRYLLUP: Kim Kardashian og Kanye West ønsker seg et formelt og storslått bryllup i kongelig stil. Denne uken var de i Paris for å forberede seremonien. Foto: Stella Pictures Vis mer

- De vil at dagen deres skal være så kongelig som mulig og ser på William og Kates bryllup som inspirasjon, sier en kilde nær paret til magasinet Grazia.

Det er ikke første gang rapperen har vist en interesse for den britiske kongefamilien.

- Datteren min er i en kongelig posisjon på lik linje med prinsen og prinsessen i London, sa West rett etter fødselen av datteren North.

Får ikke snakke med kelnerne

Det er ikke bare bruden og brudgommen som må opptre eksemplarisk under vielsen og den påfølgende festen. Gjestene vil også få strenge retningslinjer.

- Læreren vil gi dem noen tips, blant annet hvordan man holder et champagneglass riktig. De får heller ikke lov til å snakke med kelnerne eller bartenderne. Kim og Kanye vil ha det så formelt som mulig, avslutter kilden.

Det blir Kardashians tredje ekteskap. Hun har tidligere vært gift med Damon Thomas og skapte overskrifter da ekteskapet med basketballspiller Kris Humphries raknet etter bare 72 dager.

SLOTT: Superparet har blant annet besøkt slottet Louis XIV castle i Louveciennes utenfor Paris og det er antatt at bryllupet vil finne sted i disse idylliske omgivelsene.  Foto: FameFlynet Sweden
SLOTT: Superparet har blant annet besøkt slottet Louis XIV castle i Louveciennes utenfor Paris og det er antatt at bryllupet vil finne sted i disse idylliske omgivelsene. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg vil dyppe rumpen hennes i gull

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer