TILBAKE TIL OSLO: Louise Angelica og John Arne Riise ønsker nå å flytte tilbake til Oslo-området, og håper å snart kunne stifte sin egen familie. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

John Arne og Louise Angelica Riise:

Ønsker seg en «junior-Riise»

John Arne og Louise Angelica Riise har bestemt seg for å flytte nærmere Oslo. Nå skal de ta tiden til takke og håper på barn.

Publisert

De siste årene, etter flere år på flyttefot, har fotballproff John Arne Riise (38) og ektefellen Louise Angelica Riise (28) hatt base i Ålesund - der førstnevnte kommer fra.

Der har John Arne holdt fotballinteressen ved like som fotballagent, mens Louise Angelica har vært travelt opptatt med driften av sin egen interiørbutikk Savai Design, som hun har drevet sammen med svigerinnen Lena Riise.

I juni ble det imidlertid kjent at butikken skulle legges ned, og Louise Angelica kunne bekrefte overfor Se og Hør at årsaken er at ekteparet hadde nye flytteplaner.

Da Se og Hør møtte ekteparet i Nydalen denne helgen, i forbindelse med Erland Bakkes 40-årsfeiring (manageren til John Arne Riise), kunne duoen røpe flere detaljer om framtiden.

  • Se hele intervjuet øverst i saken!

Vil nærmere Oslo

Ifølge John Arne er planen nå å flytte nærmere Oslo.

- Årsaken er av mange grunner, men mest av alt fordi vi har mest familie og venner her i nærheten. Vi er ikke så mye i Ålesund nå lenger, forteller han.

FLYTTER: Ekteparet John Arne og Louise Angelica Riise skal nå flytte nærmere Oslo for å bo nærmere venner og familie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: Ekteparet John Arne og Louise Angelica Riise skal nå flytte nærmere Oslo for å bo nærmere venner og familie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Gjennom serien «Bloggerne» på TV 2 kunne fansen følge paret i tiden da duoen stadig var på flyttefot. Der delte Louise Angelica både oppturer og nedturer, som blant annet innebar ensomhet, da hun var borte fra venner og familie. At duoen nå har tatt en avgjørelse om å flytte tilbake, gleder 28-åringen seg veldig til.

- Vi har trivdes veldig godt i Ålesund når vi har vært der, men så har vi alltid synes det har vært veldig hyggelig de gangene vi har reist østover for å besøke venner og familie. Det å nå kunne flytte tilbake føles veldig riktig på det tidspunktet her, forteller Louise Angelica.

Akkurat hvor duoen skal flytte har de foreløpig ikke bestemt seg for. Inntil det er bestemt blir de fortsatt værende i huset de har i Ålesund.

Mye på gang

Til Se og Hør vil imidlertid ikke paret røpe hva planene fremover er. Savai Design har imidlertid Louise Angelica lagt på hyllen enn så lenge.

- Det var veldig gøy så lenge det varte. Veldig krevende, så jeg er absolutt en erfaring rikere. Så får vi se hva tiden bringer. Nå skal vi prøve oss på litt nye områder, røper hun - uten å ville gå nærmere inn på hva det innebærer.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer

Et område som paret er klare for å utforske er imidlertid foreldrerollen. Lenge har Louise Angelica og John Arne Riise vært åpne om at de ønsker barn sammen. Selv om veien dit ikke har vært like lett, legger ikke Louise Angelica skjul på at tiden fremover er et perfekt tidspunkt til å tenke på barn igjen.

Ønsker en junior-Riise

- Ja, det er jo ikke noe å legge skjul på at vi tidligere har uttalt at vi har hatt lyst på barn, og nå er det jo ikke noe som står i veien for det. Så vi må bare ta tiden til takke og håpe at det går. Skjer det så skjer det, sier Louise Angelica.

John Arne legger heller ikke skjul på at han gjerne ønsker seg en liten fotballspiller.

- Ja, jeg håper jo det, sier han, før Louise skyter inn:

- Ja, jeg håper jo faktisk det, jeg også. Det hadde vært veldig hyggelig for John Arne og få en liten junior-Riise som han kan følge opp på fotballbanen.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer