«Jakten på kjærligheten»:

Ønsker seg barn

Paret fant kjærligheten på skjermen – nå er de forberedt på å ta forholdet et steg videre.

FORELSKET: Kjærligheten er fremdeles sterk mellom paret. Foto: TV 2
FORELSKET: Kjærligheten er fremdeles sterk mellom paret. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

I høst ble norske TV-seere god kjent med fire ulike bønder spredt utover det flotte landet vårt. En av de bøndene var Jørgen Heen Brovold (30) fra Isfjorden. Han fant kjærligheten med Sofie Skodjevåg Magnussen (27) til både deres og seernes store glede.

Kort tid etter innspillingen bestemte Magnussen og Brovold at de skulle satse på hverandre. Det betød at de måtte holde forholdet sitt hemmelig i en lengre periode, slik at publikum ikke skulle få ferten av utfallet av TV 2-programmet.

- Vi kunne ikke gjøre noe som vanlig kjærestepar gjør, som å gå ut og spise på restaurant eller gå i butikker. I stedet møttes vi hjemme og lagde mat sammen, har Brovold tidligere uttalt til Se og Hør.

I TÅRER: Det ble tårevått og emosjonelt da «Jakten på kjærligheten»-bonden Tormod Bakke Johnsen velger å vrake frieren Atle Hoff. Video: TV 2 Vis mer

Drømmer om familie

Paret har holdt sammen siden innspillingen av «Jakten på kjærligheten», men bor fremdeles ikke sammen. I et ferskt intervju med TV 2 har de snakket om drømmene for fremtiden.

Det er ikke bare samboerskap som står på den listen, det gjør også drømmen om familie.

- Jeg håper jo på en liten flokk. Noen smårollinger som løper rundt på tunet. Det er koselig. Vi trenger jo flere bønder her i landet, så vi må ha en liten odelsgutt - eller jente, som kan ta etter oss en gang, sier 30-åringen.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN»: Atle lurer til seg et kyss ved kjøkkenbenken. Video: TV 2 Vis mer

Ikke forlovet

Brovold og Magnussen er enstemmige om ønsket om å stifte familie - men paret har slett ikke hastverk med å forlove seg.

De forklarer at de er tilfredse med situasjonen slik den er nå. De vil heller se hva fremtiden bringer hva forlovelse angår.

Magnussen er imidlertid åpen for å flytte til bonden sin.

- Å flytte til Isfjorden tenker jeg at ikke er noe negativt. Det er en veldig fin plass med mye muligheter for friluftsliv. Det hadde vært hyggelig det, sier 27-åringen.

LES OGSÅ: - Verste opplevelsen i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer