FORLOVET SEG: De siste to årene har Ashton Kutcher vært sammen med Mila Kunis, og nå skal de være i gang med bryllupsplanlegging.
FORLOVET SEG: De siste to årene har Ashton Kutcher vært sammen med Mila Kunis, og nå skal de være i gang med bryllupsplanlegging.Vis mer

Ønsker seg barn

Hollywoodparet Mila Kunis og Ashton Kutcher er klare for neste skritt i forholdet.

SEOGHØR.NO: Skuespillerene Ashton Kutcher (35) og Mila Kunis (30) ønsker seg barn.

- Mila ønsker seg definitivt barn med Ashton. Hun ønsker å oppdra barna ifølge sin jødiske tradisjon, sier en kilde til Radaronline.com.

Paret skal heller ikke ha lyst til å vente noe særlig på en familieforøkelse, så filmstjernene kan ifølge kilder planlegge å få barn allerede før de gifter seg.

- De vil ha et barn nå, og ser på det som noe mye viktere enn å gifte seg, forteller kilden.

GAMLE VENNER: I 1998 ble Mila Kunis castet som rikmannsdatteren Jackie og Ashton Kutcher som den blondine-dumme kjekkasen Kelso, i TV-serien «That 70s Show». Det skulle bli begynnelsen på et vakkert vennskap mellom dem, som siden utviklet seg til et forhold. Foto: Stella Pictures
GAMLE VENNER: I 1998 ble Mila Kunis castet som rikmannsdatteren Jackie og Ashton Kutcher som den blondine-dumme kjekkasen Kelso, i TV-serien «That 70s Show». Det skulle bli begynnelsen på et vakkert vennskap mellom dem, som siden utviklet seg til et forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer

Allerede i november ble det hevdet at Ashton Kutcher har planer om å fri til Mila Kunis.
Den gangen var det imidlertid én ting som hindret for en forlovelse. Ashton var nemlig fortsatt ennå ikke skilt fra ekskona Demi Moore.

Skilsmissen gikk gjennom i slutten av november, og nå er det ingenting som hindrer Kutcher fra å gå ned på kne. Og det er akkurat det han tenker å gjøre, skriver nettstedet People.com.

- Ashton og Mila har snakket om å forlove og gifte seg i ganske lang tid nå. Nå ønsker han å forlove seg i løpet av høytiden som kommer, forteller en kilde til nettstedet ifølge ContactMusic.com.

Kutcher skal ha irritert seg over den lange tiden det tok før han kom til enighet med ekskona om skilsmissen.

- Han har ventet på skilsmissen til å bli fullført i lang tid. Han irriterte seg over at det gikk så lenge. Det hang over hodet hans.

Kutcher og Kunis begynte å date i april 2012.

LES OGSÅ:    Ashton vil fri til Mila i julen