Jennifer Lopez (50):

Ønsker seg barn med forloveden

Stjerneparet håper på et kjærlighetsbarn sammen.

BRYLLUP OG BARN: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez ser frem mot å dele resten av livet sammen. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP OG BARN: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez ser frem mot å dele resten av livet sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I rundt tre år har Jennifer Lopez (50) vært kjæreste med den tidligere baseball-proffen Alex Rodriguez (44). Paret har aldri lagt skjul på de sterke følelsene de har for hverandre og hyller hverandre ofte, både i intervjuer og på sosiale medier.

I mars fridde Rodriguez til den «Hustlers»-aktuelle stjernen, og for bare noen dager siden avslørte Lopez flere detaljer rundt det forestående bryllupet.

Men bryllup er ikke det eneste som står på agendaen til turtelduene. Sammen er de nemlig i gang med å planlegge enda større ting, nemlig en familieforøkelse.

Det fortalte Lopez selv da hun nylig gjestet radioshowet SiriusXM.

På spørsmål fra programleder Hoda Kobt, om popstjernen planlegger å utvide familien med forloveden, svarte nemlig 50-åringen kort og godt:

- Yeah! melder Contact Music.

Skrøt av forloveden

Dette vil i så fall si at det kommende ekteparet vil bli en stor, moderne familie.

Mens Jennifer har tvillingene Max og Emme (11) fra sitt ekteskap med latinosangeren Marc Anthony (51), så har Alex døtrene Natasha (14) og Ella (11) med sin ekskone Cynthia Scurtis.

Videre fortalte Lopez at hun tror Gud bragte dem sammen fordi de er så like, før hun avsluttet med å hylle Rodriguez.

- Dette er den vakre typen forhold som jeg aldri tidligere har opplevd. Og han føler det på samme måte, forklarte hun og la til at forloveden bringer konsistens i hennes og barnas liv.

- Han sier: «Jeg er her for dere nå og kommer alltid til å være her for dere. Sånn er det bare».

Saken fortsetter nedenfor.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Vanskelig kjærlighetsliv

Det var våren 2017 at ryktene begynte å svirre om at sangfuglen og Alex Rodriguez hadde datet i skjul i flere måneder.

Tidligere i år, før duoen avslørte forlovelsen, åpnet Jennifer seg om den lange rekken med brudd - før hun fant kjærligheten på ny med 44-åringen.

- For meg har reisen med forhold vært veldig opp og ned. Men det hadde ikke noe å gjøre med noen andre enn meg selv - det handlet om å finne meg selv, fortalte hun til Harper's Bazaar, og fortsatte:

- Frem til du lærer å elske deg selv, kan du ikke elske noen andre på en måte som er ren og ekte. Når du har gjort det, kan du ha forhold som er basert på kjærlighet og respekt og som er støttende. Det var en evolusjon som måtte skje for meg. Jeg føler at jeg er på et bedre sted nå.

For det er ingen hemmelighet at artisten har hatt et trøblete kjærlighetsliv. Hun har allerede tre ekteskap, en brutt forlovelse, samt flere andre havarerte forhold bak seg.

Saken fortsetter nedenfor.

Eks-kjæresten var utro

Før 50-åringen traff A-Rod var hun i et fem år langt forhold med danseren Casper Smart (32).

Smart skal ha blitt tatt på fersken i utroskap opptil flere ganger selv om han hadde lovet Lopez at det aldri skulle skje igjen.

- Hun kastet ham ut fordi han var utro mot henne og han ble tatt. Det skjedde for to år siden og han lovet henne å aldri gjøre det igjen, men da han likevel gjorde det, var hun ferdig, fortalte en kilde til People like etter bruddet.

I tillegg til det 11 år lange ekteskapet med Marc Anthony, har Jennifer også vært gift med Ojani Noa (46) og Cris Judd (50), i henholdsvis ni og 11 måneder.

I 2002, samme år som hun separerte seg fra Judd, rakk Lopez også å forlove seg med Hollywood-kjekkasen Ben Affleck (47). I to år var de i et svært høyprofilert forhold og bare få dager før de etter planen skulle gi hverandre sitt ja, utsatte de bryllupet på ubestemt tid.

Til tross for flere opprivende brudd, avslørte Alex Rodriguez nylig at alle eksene deres er invitert i det forestående bryllupet.

- Desto flere, jo bedre, fortalte han, ifølge US Weekly.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

LES OGSÅ: - Klinte til med eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer