Ønsker seg barn etter spontanabort

Kelly Brook angrer på sin ville livsstil og er klar for å starte en familie.

MISTET DATTER: Kelly Brook levde en hektisk livsstil og i august i fjor spontanaborterte hun da hun var fem måneder gravid med en liten jente.  Foto: All Over Press
MISTET DATTER: Kelly Brook levde en hektisk livsstil og i august i fjor spontanaborterte hun da hun var fem måneder gravid med en liten jente. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor opplevde modellen Kelly Brook (32) sitt største mareritt da hun spontanaborterte i femte måned. Brook og kjæresten Thom Evans (27) var knust over aldri å bli kjent med sin lille jente.

- Babyen var ikke planlagt, men hun var overlykkelig og det hadde blitt den mest elskede jenta i hele verden, sa en kilde til The Sun.  

Men den vakre 32-åringen har ikke gitt opp drømmen om å bli mor, og ønsker seg fortsatt barn med kjæresten.

- Jeg vil ikke vente mye lenger. Hvis jeg ble gravid nå, hadde jeg følt meg klar, sier Kelly til The Sun.

 
Brook tror en av årsakene til spontanaborten var at hun levde et hektisk og vilt liv med mye arbeid og festing.

- Før jeg ble gravid levde jeg som en 22-åring – festet på klubber og reiste til ulike land hver andre uke. Da jeg ble gravid trodde jeg at jeg kunne gjøre som jeg ville, men skjønte på kroppen min at det ikke var slik. Da jeg mistet barnet ble jeg helt knust.Nå har 32-åringen, som nylig lanserte sin egen undertøyskolleksjon, endret livsstilen sin og har nå en roligere tilværelse.

- Jeg lærte en hard lekse. Jeg endret livet mitt dramatisk etter spontanaborten. Jeg jobber mindre, spiser sunnere og trener mer.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tok med babyen på jobb   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer