Ønsker seg baby nummer to

Mila Kunis og Ashton Kutcher har hastverk med å gi lille Wyatt en bror eller søster.

STOLT PAPPA: "Two And A Half Men"-skuespiller Ashton Kutcher blir ofte fotografert bærende på sin lille datter, Wyatt Isabelle. Foto: Scanpix
STOLT PAPPA: "Two And A Half Men"-skuespiller Ashton Kutcher blir ofte fotografert bærende på sin lille datter, Wyatt Isabelle. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FAMILIETID: Superparet blir stadig fotografert på trilleturer med datteren Wyatt. Her er den lille familien sammen tidligere i juni. Foto: Scanpix
FAMILIETID: Superparet blir stadig fotografert på trilleturer med datteren Wyatt. Her er den lille familien sammen tidligere i juni. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at Ashton Kutcher (37) skilte seg fra Demi Moore (52) i 2011 etter seks års ekteskap, tok det ikke lange tiden før han ble koblet til Mila Kunis (31).

Allerede i 2012 ble forholdet mellom de tidligere «That 70s Show»-kollegaene bekreftet. Siden den gang har de rukket å forlove seg – og muligens gifte seg i hemmelighet – og å bli foreldre for første gang.

Lille Wyatt Isabelle kom til verden i september i fjor, men ifølge ContactMusic skal Ashton og Mila allerede være klare for en familieforøkelse:

– De er desperate etter å få baby nummer to. De vil at alle barna deres skal være nær hverandre i alder, og håper på å kunne annonsere Milas andre graviditet mot slutten av denne sommeren.

Saken fortsetter under bildet.

– Datteren deres har gitt dem så mye lykke at å få enda et barn er førsteprioritet. Mila vet at det blir dobbelt så mye jobb, men hun trenger ikke å overbevises, sier en kilde nær paret ifølge nettsiden.

Ashton, som selv har en tvillingbror, håper visstnok på at kona blir gravid med tvillinger.

Pleier forholdet

Som nybakte foreldre kan det være vanskelig å finne tid til å opprettholde romantikken, men i april fortalte Mila til talkshow-verten James Corden at stjerneparet er flinke til å sette av tid til hverandre.

- Jeg og Ashton passer på å bruke den timen vi får alene sammen til å jobbe med forholdet. Det er veldig viktig, og vi gjør faktisk alt vi kan for å ikke snakke om babyen da, avslørte skuespilleren.

LES OGSÅ: Tenker på babyen mens hun har sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer