Ønsker Plumbo lykke til

Madcon bærer ikke nag før kveldens MGP-delfinale.

FLAUT: Det ble et pinlig øyeblikk da Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus kalte Madcon-gutta for «mokkamenn» under Spellemannsprisen. Foto: Stella Pictures
FLAUT: Det ble et pinlig øyeblikk da Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus kalte Madcon-gutta for «mokkamenn» under Spellemannsprisen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I kveld er det duket for andre delfinale i MGP, og Plumbo er klare for å innta scenen med sitt bidrag «Ola Nordmann».

Bandet, med Lars Erik Blokkhus (34) i spissen, har fått mye medieoppmerksomhet etter at de under Spellemannsprisen omtalte Madcon-gutta Yosef Wolde-Mariam (33) og Tshawe Baqwa (31) som «mokkamenn».

Plumbo har for lengst lagt seg flate og beklaget uttalelsen. Nå ønsker ikke lengre å snakke om den pinlige hendelsen.

- Hele episoden skulle vært ugjort. Vi er ferdige med det. Nå går vi videre og tenker på nye ting, sier Blokkhus til Dagbladet.

Også Madcon føler seg ferdige med saken, og ønsker Plumbo lykke til på kveldens delfinale i Larvik.

- Hvis de vinner håper jeg det er fordi de har fortjent det - og ikke på grunn av all medieoppmerksomheten, sier Yosef til Dagbladet.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir trist av rasist-støtte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer