- Ønsker nye typer deltagere

Mona Grundt blir sjefsdommer TV3s Top Model.

ØNSKER NYE TYPER DELTAGERE: Mona Grundt blir sjefsdommer i TV3s «Top Model». - Jeg håper programmet kan åpne for litt nye typer deltagere, sier hun. Foto: Se og Hør
ØNSKER NYE TYPER DELTAGERE: Mona Grundt blir sjefsdommer i TV3s «Top Model». - Jeg håper programmet kan åpne for litt nye typer deltagere, sier hun. Foto: Se og Hør Vis mer
SEHER.NO:  «Ditt Bryllup»-redaktør og modell Mona Grudt (39) tar over rollen som sjefsdommer i TV3s «Top Model» etter Vendela Kirsebom.
 
- Jeg har jo vært med på litt av alle aspektene Dessuten har jeg med stor fascinasjon fulgt med på «Top Model» fra sofakroken. Jeg håper programmet kan åpne for litt nye typer deltagere. Både når det gjelder form, figur og personlighet. Og man kan være en flott modell selv om man ikke er et beinrangel, sier Mona Grudt til VG.

I juni flytter trebarnsoren med seg døtrene fra familiens hjem i Trondheim til Oslo, for å starte «Top Model»-innspillinger. Og i år blir det neppe en noen voldsom ammedebatt - som den Jan Thomas utløste i fjor da han uttalte at «amming ødelegger deltagernes pupper».

- Jeg er ikke helt der. Jeg ammer jo selv og jeg jobber fortsatt som modell,  ler Grudt.

Sammen med sin amerikanske ektemann Brody Barrick har Miss Unicerse-vinneren datteren Bianca (6 mnd), Milla (2). Hun har også sønnen Oliver (13) fra et tidligere ekteskap med fotografen Lasse Berre.

«Top Model»-deltageren Polina Sova, som var deltager i 2007-versjonen av «Top Model», gikk nylig ut og sa at hun ikke likte Vendela Kirsebom. Noe som kan skyldes at supermodellen Kirsebom tidvis har vært svært krass i sine tilbakemeldinger til deltagerne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke henne heller