- Ønsker ikke noe eget barn nå

Familiefilm-aktuelle Tshawe Baqwa har ingen planer om å endre på ungkar-statusen.

<strong>TRIVES SOM UNGKAR:</strong> Thsawe Baqwa fra Madcon hevder han ikke har noen planer om å slå seg til ro med barn med det første, men stortrives med å underholde barn og voksne på film. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TRIVES SOM UNGKAR: Thsawe Baqwa fra Madcon hevder han ikke har noen planer om å slå seg til ro med barn med det første, men stortrives med å underholde barn og voksne på film. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Fredag er det klart for norsk premiere på den nye animasjons-filmen «Kung Fu Panda 2», med Madcon-duoen Thsawe Baqwa Yosef Wolde-Mariam  tilbake i rollene som apen Monkey og kneleren Mantis.

Yosef- som for tretten måneder siden fikk sønnen Noah med samboeren Amina - tror rollen vil bli godt mottatt av minstemann.

- Han er ikke i stand til å fokusere på så mye ennå, men dette vil nok gi meg mange pappa-poeng når han blir eldre. Jeg satser på å bli den kuleste pappaen i klassen , sier han til Seher.no.


Madcon-partneren Tshawe Baqwa hevder han også stortrives i filmbransjen.

- Det er skikkelig gøy, selv om jeg sliter litt med å huske replikker. Jeg skulle gjerne spilt i en spillefilm også. Drømmen min er å spille i en romantisk komedie sammen med Linn Skåber, sier han og smiler.

Tshawe - som har vært singel etter at det ble slutt med hans tidligere kjæreste Andriane Skentos i mai 2010 - har imidlertid ingen planer om å skaffe seg noen egne barn han selv kan vise filmen til i fremtiden.

- Jeg ønsker ikke noe barn nå. Jeg trives med livet mitt og får uansett masse kontakt med barn, fordi mange rundt meg har blitt foreldre. Yosef har fått barn, søsteren min har akkurat fått barn og Vinni (Sauvik, kjent fra Paperboys, red.anm) har fått barn.

- Bleieskift og sånn er jeg uansett ikke noe god på. Jeg har prøvd, men det gikk dårlig, sier han og ler.

Madcon-duoen har ennå ikke sett hele filmen selv, men gleder seg til det endelige resultatet.

- Det er alltid litt rart å høre seg selv på film, men man blir fort vant til det. Blir det en tredje film, stiller vi gjerne opp igjen. Men da vil jeg ha enda flere replikker, smiler Tshawe til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tshawe overtalte henne til å kaste klærne

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer