Catalin Mihu og Iselin Guttormsen:

Ønsker ikke egne barn

- Distanserer seg fra en farsfigur.

KJÆRESTER: Iselin Guttormsen fant lykken med proffdanser Catalin Mihu på danseparketten i fjor høst. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJÆRESTER: Iselin Guttormsen fant lykken med proffdanser Catalin Mihu på danseparketten i fjor høst. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2022 møttes influenser og sexolog Iselin Guttormsen (36) og proffdanser Catalin Andrei Mihu (28) på danseparketten for andre gang, da de igjen ble partnere i «Skal vi danse».

Det tok ikke lang tid før det begynte å oppstå hete følelser og en aldri så liten romanse mellom duoen. Etter flere måneder med spekulasjoner, bekreftet omsider Guttormsen forholdet tidligere i år.

Kjærligheten ser fortsatt ut til å blomstre mellom paret, og tidligere denne måneden kunne Mihu avsløre overfor Se og Hør at de nå bor sammen store deler av tiden.

- Jeg bor fortsatt litt i Drammen. Men jeg bor på en måte med henne i huset hun har kjøpt selv også. Men det er hennes hus, ikke vårt, sa han, og la til at det er viktig for ham å ta hensyn til Guttormsens to døtre.

FLERE BARN: Iselin Guttormsen har aldri før vært så forelsket som hun er i sin tidligere dansepartner og nå kjæreste Catalin. Selv har hun to barn fra før av, og på spørsmål om barn med sin nye kjæreste, svarer hun dette. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Et bonusmenneske

For er det noe Mihu har fått i løpet av tiden han har vært sammen med Guttormsen, så er det et nært forhold til barna hennes. I et nytt intervju med TV 2 forteller de nærmere om relasjonen.

Overfor kanalen forsikrer både Mihu og Guttormsen om at førstnevnte foreløpig ikke går under noe annet enn «Catalin» overfor barna.

- Barna har allerede en pappa, og vi er tydelig på at Catalin foreløpig bare er Catalin. Også Catalin distanserer seg fra en farsfigur, for barna har jo allerede pappaen sin, forteller hun.

FALT FOR HVERANDRE: Catalin Mihu og Iselin Guttormsen falt for hverandre under «Skal vi danse»-deltakelsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FALT FOR HVERANDRE: Catalin Mihu og Iselin Guttormsen falt for hverandre under «Skal vi danse»-deltakelsen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Men du er et bonusmenneske i livet til barna mine, som de er så takknemlig for, legger hun til.

Fra før har ikke proffdanseren egne barn, og på spørsmål om det er noe han ser for seg i fremtiden, svarer han klart og tydelig «nei».

- Mora di var jo så søt, for hun sa at han har fått en gavepakke med dame, hus og to fantastiske jenter. Jeg tror du har sett at det er en del arbeid med barn, så jeg vet ikke hvordan du skulle fått plass i det, forklarer Guttormsen ytterligere.

- SOMMERFUGLER I MAGEN: Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Andrei Mihu røk ut av «Skal vi danse», og til Dagbladet svarte Guttormsen på spørsmål om en mulig forelskelse mellom de to danseløvene. Reporter: Maria Ludvigsen/Dagbladet Vis mer

- Vært innom tanken

I et tidligere intervju med Rød Løper har Guttormsen innrømmet at hun ikke utelukker flere barn i fremtiden.

- Jeg har vært innom tankegangen at et barn til ikke hadde skadet, men så har det på en måte roet seg ned. Jeg vet hvordan jeg blir, jeg blir fort stressa. Aldri si aldri, men akkurat nå, nei.

For snart to år siden gikk 36-åringen gjennom et tøft samlivsbrudd med sin tidligere samboer Tom Sørensen, som hun deler barna med. Hun la den gang ikke skjul på at det har satt sine spor.

SVARER: Iselin Guttormsen har vært influenser i flere år, nå svarer hun på det teiteste rykte hun har hørt om seg selv. Video: Celina Morken Reporter: Thea Hope Vis mer

- Jeg tenker at når man først går gjennom en så stor livskrise som det er, at man går fra hverandre med barn inni bildet spesielt, og den vonde smerten der å ikke kunne se barna hver eneste dag, så skal det være noe godt ut av det. Den uken jeg ikke har barn, skal jeg få lov til å bare være meg selv, sa hun den gang.

På spørsmål om hva Guttormsen ville gjort dersom det skulle komme en dag hvor dansekjæresten ønsker seg barn, svarer hun:

- Mora til Catalin har sagt at vi ikke trenger å få barn. Hun sa: «Ikke ødelegg det fine livet dere har nå. Nå har du fått en rå dame med to nydelige barn på kjøpet, så bare nyt det». Og jeg heier på det.

LES OGSÅ: - Vi er jo gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer