Jana Kramer:

- Ønsker ikke å se på noe av det igjen

Solgte gifteringen etter bruddet.

OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: I en fersk episode av podkasten sin avslører Jana Kramer at hun har solgt gifteringen sin. Her med eksmannen Mike Caussin. Foto: Drew Altizer Photography / REX / Shutterstock / NTB
OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: I en fersk episode av podkasten sin avslører Jana Kramer at hun har solgt gifteringen sin. Her med eksmannen Mike Caussin. Foto: Drew Altizer Photography / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått tre måneder siden «One Tree Hill»-stjernen Jana Kramer (37) og den tidligere amerikanske fotballspilleren Mike Caussin (34) annonserte at de skulle skilles etter seks års ekteskap.

«Det er på tide. Samtidig som jeg forsøker å skape mening ut av en virkelighet jeg aldri trodde ville være mulig, har disse ordene nå blitt en realitet. Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi», var blant det Kramer skrev i et innlegg på Instagram da.

Siden den gang har hun åpnet seg ytterligere om hvordan det står til, blant annet i en video på Instagram-story.

- Jeg må venne meg til min nye hverdag. Tilgi meg for at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal gjøre det enda, sa hun blant annet i videoen, og la samtidig ikke skjul på at hun ønsket å finne tilbake til normalen.

Nå kan det derimot se ut til at hun er over eksmannen. I en episode av sin egen podkast «Whine Down» innrømmer nemlig Kramer at hun har solgt gifteringen sin. Det melder US Weekly og Fox News.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Betalte for møbler

Avsløringen kommer frem i en spørsmålsrunde, hvor en fan spør Kramer om hva hun gjorde for å føle seg mer som seg selv etter bruddet.

På dette spørsmålet svarer Kramer at hun har renovert huset sitt og kjøpt inn nye møbler for pengene hun fikk for gifteringen.

- Jeg diskuterte det med meg selv og tenkte: «Jeg skal selge denne ringen og deretter kjøpe meg noe, for eksempel en veske, en slags skilsmisse-presang». Men så tenkte jeg: «Ærlig talt, det som vil gjøre meg lykkeligst er å få en ny energi i huset». Så jeg tok pengene og ga dem til interiørdesignerne mine, avslører hun i podkasten.

RENOVERTE HUSET: Jana Kramer avslører at hun har solgt gifteringen og kjøpt nye møbler for pengene. Her avbildet med eksmannen i 2019. Foto: Splash News / NTB
RENOVERTE HUSET: Jana Kramer avslører at hun har solgt gifteringen og kjøpt nye møbler for pengene. Her avbildet med eksmannen i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Videre i podkasten påpeker Kramer at det var høyst nødvendig å renovere huset etter skilsmissen. Dette på bakgrunn av at hun og Caussin har så mange minner der, både som en familie, men også som ektepar.

- Jeg trengte å lage et sted som føltes ut som meg og som mitt eget. Jeg har faktisk noen hjemme hos meg nå som maler rommet hvor jeg skal ha en bar. Jeg skal gjøre det til noe skikkelig kult, en slags jentete vinbar. Det har hjulpet meg veldig, fortsetter hun.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men i fjor ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

I podkasten innrømmer Kramer også at det ikke bare er gifteringen hun har solgt, men også andre smykker fra eksmannen.

- Dette er den andre ringen jeg har vært nødt til å kvitte meg med. Når det kommer til den første ringen tenkte jeg bare: «Jeg vil aldri ha på denne igjen». Jeg tok hver eneste diamant han noensinne har gitt meg og solgte det fordi jeg ikke ønsker å se på noe av det igjen, fortsetter hun.

Mike Caussin har hittil ikke uttalt seg etter Jana Kramers avsløring.

Ble gjenforent etter utroskap

Jana Kramer og Mike Caussin giftet seg i 2015. Utroskap fra Caussins side førte imidlertid til at de skilte lag allerede i 2016, men i 2017 ble de sammen igjen og fornyet ekteskapsløftene.

Sammen har de barna Jolie Rae (5) og Jace Joseph (2).

Kramer og Caussin har ikke lagt skjul på at de har hatt det tøft i ekteskapet. Den nevnte utroskapsskandalen har de begge snakket åpent om flere ganger.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

I september fjor ga eksparet ut boken «The Good Fight», som handlet om hvordan de skulle gjøre ekteskapet sterkere etter ektemannens utroskap og sexavhengighet.

«Jeg har datet bare noen få kvinner i mitt liv. De fleste av forholdene kan bli beskrevet som at vi «snakket sammen», noe som egentlig betyr at vi lå sammen, men jeg forpliktet meg aldri nok til å få følelsene mine med. Jeg var utro, jeg klarte ikke å være alene», skrev Caussin i boken, gjengitt av People.

LES OGSÅ: Forsvarer den svindyre skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer