NY PROGRAMLEDER: Mona Grudt er ny programleder i Top Model. Her er hun sammen med tidligere programleder Kathrine Sørland. Foto: Anders Myhren, Seher.no
NY PROGRAMLEDER: Mona Grudt er ny programleder i Top Model. Her er hun sammen med tidligere programleder Kathrine Sørland. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Ønsker ikke å fikse på utseendet

Men den norske stjernen gruer seg til å bli 40.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere modellen og «Miss Universe»-vinneren Mona Grudt (39) går snart inn i et nytt tiår. Det synes hun er vanskelig.

- Jeg skulle gjerne blitt 37. Det er et stort steg å gå over i et nytt tiår. Da er jeg plutselig mellom førti og femti, og det er ikke noe morsomt å tenke på, sier hun i et intervju med Dagbladet Søndag.

Men den nye «Top Model»-programlederen har for tiden ingen planer om å betale for å endre på noe av det hun har. Men hva som skjer i fremtiden, vet hun ikke ennå.

- Jeg føler ikke noe behov for å fikse på utseendet nå, jeg har ikke lyst til å føle det behovet heller, men jeg skal ikke garantere for hvordan jeg føler når jeg fyller femti. Kanskje det er en gave jeg har lyst til å gi meg selv i femtiårsgave? Jeg vet ikke.

Grudt er snart klar med sin aller første runde med «Top Model» på TV3. Tidligere forklarte hun at man kunne forvente seg modeller med litt mer kvinnelige former enn det man har sett tidligere gjennom TV-konkurransen.

- Vi har sett etter jenter, som kanskje ikke har vært innenfor de faste kriteriene man ofte ser i modellbransjen. Vi har et bredere spekter i år, sa hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Rundere former i Top Model

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer