FINALEKLAR: - Det eneste som kan gå galt nå, er at jeg besvimer på scenen under finalen, sier Thomas Brøndbo til Seher.no. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
FINALEKLAR: - Det eneste som kan gå galt nå, er at jeg besvimer på scenen under finalen, sier Thomas Brøndbo til Seher.no. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

- Ønsker de ikke var så slemme

Thomas Brøndbo har med seg mange - men ikke brødrene - til MGP-finalen.

SEHER.NO: Fredag skal åtte artister og grupper i ilden under Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum.

Nest sist ut er Thomas Brøndbo med hans "Det vart en storm". Med seg til finalen har han rundt 20 stykker.

- Både samboeren min, barna mine, foreldrene mine og svigers er med. Det er kjempemorsomt at så mange har tatt turen fra Namsos for å se på meg, sier han til Seher.no.

Men hans mer kjente brødre Bjarne og Eskil Brøndbo, som begge spiller i D.D.E, blir ikke med.

- De har ikke tid til å komme. Jeg skulle ønske de ikke var så slemme, og heller ble med til Oslo Spektrum, spøker han.

- Men de spiller konsert i Sogndal lørdag, der Tone Damli Aaberge er fra. Så jeg håper at de kan få alle i Sogndal til å glemme Tone og heller stemme på meg, avslutter han lattermild.
- Liker å være en underdog
Thomas har ingenting i mot å være etter Rybak og like før Tone Damli Aaberge i finalen.

- Det er ganske fint å være etter Rybak, det må jeg få si. Jeg har jo ikke pratet med ham enda, men han har jo et stort press på seg. Det er både bra og dårlig for ham. Jeg liker best å være en slags underdog, jeg, og slippe unna presset. Så det er helt perfekt å være midt mellom de to, sier Brøndbo til Seher.no.

Namsos-mannen sier at han har stor tro på sin egen melodi, og at han håper den vil slå an blant folket.

- Det er en folkelig sang som jeg håper kan komme til superfinalen lørdag. Jeg har øvd masse og vært på prøver i Oslo Spektrum. Alt sitter bra, så det eneste som kan gå galt er at jeg besvimer på scenen. Det hadde tatt seg ut, ler han.
Dropper golfjakken
Til finalen har Brøndbo fått seg et nytt antrekk. I delfinalen i Kongsvinger hadde han på seg en grønn golfjakke, slips og skjorte.

- Jeg fikk en god del kritikk etter delfinalen, så jeg bestemte meg for å finne noe annet å ha på meg. Det ble en skikkelig fin dress - men det er langt i fra noen konfirmasjonsdress, understreker han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her er moteekspertens dom!