Lady Gaga:

- Ønsker barn via surrogat eller adopsjon

Artisten ønsker seg familie, men føler ikke for å vente på den rette mannen lenger.

BABYPLANER?: Artisten Lady Gaga skal ha begynt å tenke på familie, og skal være åpen for både surrogati og adopsjon. Foto: NTB Scanpix
BABYPLANER?: Artisten Lady Gaga skal ha begynt å tenke på familie, og skal være åpen for både surrogati og adopsjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir et mer og mer populært fenomen å tenke annerledes når det kommer til stifting av familie - også i Hollywood.

Stjerner som Kim Kardashian West (39) og Cameron Diaz (47) har benyttet seg av surrogat, og nylig ble det kjent at Cheryl Cole (36) ønsker å utvide familien ved bruk av sæddonor.

COOPER-GATE: Ryktene svirrer etter det angivelige bruddet mellom Bradley Cooper og Irina Shayk. Christian Carino, Lady Gagas eks-forlovede, bidrar ikke akkurat til å stilne sagaen. Vis mer

En annen som har begynt å tenke alternativt i forhold til en eventuell familieforøkelse er Stefani Joanne Angelina Germanotta (33), bedre kjent under artistnavnet Lady Gaga.

Adopsjon eller surrogat

«Shallow»-stjernen er for tiden tilsynelatende singel, etter at hun brøt forlovelsen med Christian Carino (50) for snart et år siden.

Etter bruddet var det mange som spekulerte i om hun kom til å bli sammen med skuespiller Bradley Cooper (45), som hun spilte mot i filmen «A Star Is Born», da forholdet hans med Irina Shayk (34) endte rundt samme tid.

Slik ble det derimot ikke, da hun heller gikk inn i det som skulle vise seg å bli en kortvarig romanse med lydingeniøren Dan Horton i høst.

Det er imidlertid ikke lenge siden stjernen ble observert omfavne en «ny», hittil ukjent mann. På selve nyttårsaften, som Gaga tilbrakte i Las Vegas i USA, kysset hun nemlig inn det nye året med den ukjente mannen.

NYTTÅRSKYSS: Hvorvidt det dreier seg om noe seriøst med den nye mannen, vet ingen. Det er uansett liten tvil om at de to hadde en veldig hyggelig nyttårsfeiring. Foto: NTB Scanpix
NYTTÅRSKYSS: Hvorvidt det dreier seg om noe seriøst med den nye mannen, vet ingen. Det er uansett liten tvil om at de to hadde en veldig hyggelig nyttårsfeiring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om dette var et vennskapelig nyttårskyss, eller noe mer seriøst, er så langt uklart. Det skal i hvert fall ikke vært nok til å endre 33-åringens framtidsplaner.

Ifølge RadarOnline skal den Grammy- og Oscar-vinnende artisten ha fortalt venner at hun seriøst vurderer å bli mamma via adopsjon eller surrogat, og at hun ikke lenger mener hun trenger å treffe den rette for å kunne starte en familie.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

- Hun fikk en åpenbaring på sykehuset, etter at hun og en fan falt av scenen i Las Vegas. Hun ble veldig emosjonell av å få hele kroppen sin undersøkt. Hun har alt hun kunne ønske seg i hele verden, men hun savner noen hun kan overføre arven til, forklarer en kilde til nettstedet.

Ble mamma

Som nevnt ovenfor er ikke Gaga den eneste som har tenkt utradisjonelt når det kommer til familieforøkelse.

Etter nyttår sjokkerte skuespiller Cameron Diaz verden da hun fortalte at hun hadde blitt mamma til en jente. Kunngjøringen kom via skuespillerens egen Instagram-konto.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, skriver Diaz på sin Instagram-profil.

Nyheten ble raskt plukket opp av verdenspressen, og flere stilte spørsmål om hvorvidt stjernen hadde vært gravid eller ikke.

Bilder av Diaz fra november spredte seg blant annet raskt på Twitter.

GRAVID? Flere fans undret seg over bilder av Diaz fra november, hvor hun så langt fra gravid ut. Foto: NTB Scanpix
GRAVID? Flere fans undret seg over bilder av Diaz fra november, hvor hun så langt fra gravid ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vent, men var Cameron Diaz gravid eller var det en surrogat? spurte en bruker på Twitter, ifølge The Sun.

Og spekulasjonene kom av god grunn.

Tidligere denne uken kunne nemlig kilder nær Diaz og ektemannen Benji Madden (40) røpe til US Weekly at paret angivelig har benyttet seg av surrogat.

- De har vært gjennom så mye for å komme til dette punktet. Cameron føler at dette barnet virkelig er et mirakel, sier kilden til magasinet.

Ifølge kilden skal Diaz og Madden angivelig i flere år ha forsøkt å få barn, før de altså ble foreldre for første gang til datteren Raddix via surrogati 30. desember.

LES OGSÅ: Klinte til med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer