Anna og Lucy DeCinque:

Ønsker barn samtidig - med samme mann

«Verdens mest identiske tvillinger» med sjokkerende babyplaner.

IDENTISKE: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque deler alt. Nå ønsker de barn samtidig - med den samme mannen. Foto: NTB Scanpix
IDENTISKE: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque deler alt. Nå ønsker de barn samtidig - med den samme mannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Australske Anna og Lucy DeCinque (34) blir ofte omtalt som «verdens mest identiske tvillinger», og ikke uten grunn. Det er nærmest umulig å se forskjell på tvillingene, som i tillegg til å ha prikk like ansikter alltid kler seg i samme antrekk og har samme hårfrisyre.

De eneggede tvillingene, som bor sammen i Perth, både dusjer, går på toalettet og sover sammen - og har i tillegg ofte for vane å snakke i munnen på hverandre.

Tittelen «verdens mest identiske tvillinger» fikk de etter deltakelsen i et japansk gameshow, der de konkurrerte mot et annet tvillingpar om hvem som var mest like. Der brukte eksperter blant annet ansikstgjenkjennelsesteknologi, men klarte ikke å se forskjell på dem.

Nå sjokkerer de imidlertid ikke bare med likheten, men også med sine babyplaner.

Det var da tvillingene nylig gjestet morgenshowet «Monday's This Morning» at de kunne røpe at de ikke bare vil bli gravide samtidig, men at de i tillegg vil bli det med deres felles kjæreste, ifølge blant andre Metro.

Ville babyplaner

34-åringene, som har hatt separate kjærester tidligere, deler på kjæresten Ben Byrne, forteller de i programmet.

- Det har vært likestilt fra dag én, og det er ingen sjalusi. Hvis han kysser Anna, så kysser han meg like etterpå. Han får dobbelt så mye kjærlighet og dobbelt så mye oppmerksomhet, så han klager aldri, sier Lucy.

Ben Byrne er selv tvilling, men av det toeggede slaget.

Videre forteller tvillingene at kjæresten alltid klarer å se forskjell på søstrene - selv når han bare snakker med dem på telefonen.

Den mest sjokkerende nyheten kan imidlertid sies å være tvillingenes babyplaner. De ønsker nemlig å bli gravide samtidig, og begge vil at Byrne skal være barnepappaen.

- Vi ønsker å oppleve graviditet sammen. Vi vil bli gamle sammen og dø sammen. Vi ønsker å fryse egga våre samtidig. Det kommer sikkert til å bli en utfordring, men vi vil bare være like. Vi høres kanskje besatt ut, men det er sånn vi ønsker å leve livene våre, forteller de i programmet.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Har sex i samme seng

Tvillingene er forberedt på at de kanskje får barn av ulikt kjønn, men innrømmer at de er fornøyde så lenge barna er glade og friske.

I et tidligere intervju på det australske tv-programmet «Hughesy, We Have a Problem» kunne tvillingene røpe at de har vært kjærester med Ben i åtte år, ifølge The Sun.

- Vi har lyst til å gifte oss med Ben en dag, men loven i Australia sier at vi ikke kan, sa Lucy og Anna den gang, og refererer til loven mot polygami, altså loven som sier at man ikke kan være gift med mer enn én person.

I samme intervju avslørte 34-åringene at de tre deler ei over gjennomsnittet stor seng, og at de ofte bytter på å ha sex foran den andre.

På spørsmål om de alle er i samme seng mens en av tvillingene hygger seg med kjæresten, svarte de nemlig:

- Ja, det er korrekt. Det er alt vi sier. Vi er aldri fra hverandre, sa tvillingene den gang.

LES OGSÅ: Her er Hollywood-stjernenes ukjente tvillingsøsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer