Barrie Drewitt-Barlow:

Ønsker barn med datterens eks

Barrie Drewitt-Barlow ble historisk for over 20 år siden. Nå overrasker han igjen.

DATTER OG FAR: Saffron Drewitt Barlow er et av barna til Barrie Drewitt-Barlow. Nå er sistnevnte sammen med datterens eks. Foto: Skjermdump fra Instagram
DATTER OG FAR: Saffron Drewitt Barlow er et av barna til Barrie Drewitt-Barlow. Nå er sistnevnte sammen med datterens eks. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 22 år siden skapte Barrie og Tony Drewitt-Barlow historie i Storbritannia da de ble det første homofile paret til å få barn ved hjelp av surrogati. Den gang fikk de tvillingene Saffron og Aspen (22).

I ettertid har de også fått sønnen Orlando (17) og tvillingene Jasper og Dallas (10).

Det britiske paret gikk hver til sitt i 2019 - 20 år etter at de ble foreldre for første gang. Det skal riktignok påpekes at de fremdeles lever sammen i et luksushus i Florida, men ikke som par.

HISTORISKE: Barrie og Tony da de fikk sine første tvillinger i 1999. Foto: Lynn Hilton/ Mail On Sunday/ REX/ NTB
HISTORISKE: Barrie og Tony da de fikk sine første tvillinger i 1999. Foto: Lynn Hilton/ Mail On Sunday/ REX/ NTB Vis mer

Sammen med datterens eks

Familien har naturligvis skapt overskrifter ved en rekke anledninger for sine valg, noe også pappa Barrie gjør nå. Han har nemlig lyst på flere barn, og det er ikke med hvem som helst.

Her er det bare å holde tunga rett i munnen.

Datteren Saffron, som altså kom til verden som en av tvillingene i 1999, har tidligere vært sammen med en mann ved navn Scott. Det er imidlertid én detalj Saffron skal ha vært klar over hele tiden - nemlig at Scott er interessert i menn.

Det ble også bekreftet for to år siden da Barrie fikk barn med nettopp datterens ekskjæreste Scott. De fikk den gang Valentina (2) sammen.

Vil ha trillinger

Og det er ingen ringere enn Scott Barrie nå ønsker å utvide familien med, skriver Daily Mail. Paret skal nå ønske seg trillinger sammen, og ifølge den britiske tabloidavisen har Saffron til og med tilbudt seg å donere egg til faren og ekskjæresten.

- Jeg elsker Valentina og vil donere mine egg for å hjelpe pappa og Scott med å få flere barn. Jeg tror dog ikke pappa liker ideen så veldig ettersom han da ville blitt biologisk morfar til barnet mens Scott ville blitt biologisk far. Men jeg vil virkelig hjelpe til, sier hun.

27 år gamle Nadia Lauricella er født uten armer, med underutvikla bein og krum ryggrad. Video: Tiktok / Nadia Lauricella. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Ifølge svenske Hänt skal paret imidlertid allerede være i gang med planleggingen av trillinger, og skal som tidligere benytte surrogati. Også Tony skal være involvert i neste familieforøkelse.

- Selv om Tony og jeg er separert så er vi fremdeles en familie. Vi skrev historie som det første paret av samme kjønn til å få vårt navn på barnas fødselsattest. Nå vil vi skrive historie som trillingfedre, har Barrie sagt til Daily Star.

LES OGSÅ:Jeg vekker nok litt oppsikt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer