Skilles Kim og Kanye?:

- Ønsker bare ikke å være gift med ham

Kilder med nye uttalelser i ekteskapssagaen til «Kimye».

TRØBBEL: Bruddryktene rundt Kanye West og Kim Kardashian fortsetter å florere. Foto: Rick Davis / SplashNews/NTB
TRØBBEL: Bruddryktene rundt Kanye West og Kim Kardashian fortsetter å florere. Foto: Rick Davis / SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går ikke en dag uten at forholdet mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) blir nevnt i mediene.

Ryktene skal nemlig ha det til at det syv år lange ekteskapet henger i en svært tynn tråd og et en skilsmisse er like rundt hjørnet.

Etter en lang pause fra sosiale medier dukket Kim opp igjen på Instagram denne uken, og det tok ikke lang tid før fansen så at hun poserte uten gifteringen. Samtidig hevdet kilder nær Kanye at artisten «ønsker å flytte til London etter bruddet».

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Klar for å gå videre»

Nå kommer nye påstander som styrker stjerneparets usikre fremtid ytterligere. Duoen er foreldre til North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1,5), og med tanke på en eventuell skilsmisse skal tv-profilen være spesielt redd for hvordan barna vil takle det.

- Barna er veldig viktige for Kim. Hun uroer seg for hva et permanent brudd vil bety for dem og bekymrer seg for deres velvære, forteller en kilde til People.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Videre hevder kilden at Kim har spurt andre til råds om hvordan hun skal gå frem når det gjelder barna, og at hun i flere måneder har prøvd å leve som en normal familie, men at det har vært utfordrende og frustrerende.

- Hun er klar for å gå videre.

- Ser ikke likt på fremtiden

En annen kilde nettstedet har snakket med skriver også at det trøblete året hun og ektemannen har gått gjennom har satt dype spor i henne.

- Det er umulig å reparere ekteskapet deres. Kim er lei av Kanyes kaos, og ønsker nå kun å fokusere på barna og sitt eget liv.

SKILSMISSE: Det siste halve året har vært tøft for Kim Kardashian og Kanye West, nå ser det ut til at det kan gå mot skilsmisse. Og det siste bildet til Kim på Instagram satte fart på ryktene. Vis mer

Mens Kanye oppholder seg på ranchen i Wyoming, tilbringer realitystjernen tid i Los Angeles med barna. Her vil hun fortsette å bo for å lage et best mulig liv for dem.

- De ser ikke likt på fremtiden som en familie, og det er i orden for Kim. Hun vil gjøre alt for at barna skal ha et godt forhold til Kanye, hun ønsker bare ikke å være gift med ham, hevder kilden, ifølge People.

Kanye brøt sammen

Det siste året har det kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

Duoen gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Ryktene om trøbbel i paradis satte virkelig fart da Kanye brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk firebarnsfaren amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev artisten at han ønsket skilsmisse fra Kim.

Både jul og nyttår skal Kim tilsynelatende ha feiret uten ektemannen. Han er i hvert fall ikke å se på noen av de mange Instagram-bildene som ble delt.

LES OGSÅ: Mistet barnet - kjæresten ventet barn med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer