Ari Behns død:

Ønsker at alle som vil får ta farvel

Forventer stort oppmøte - slik blir Ari Behns bisettelse.

BISETTELSE: Ari Behn skal bisettes fra Oslo domkirke fredag 3. januar. Nå har det kommet flere detaljer om bisettelsen. Foto: NTB Scanpix
BISETTELSE: Ari Behn skal bisettes fra Oslo domkirke fredag 3. januar. Nå har det kommet flere detaljer om bisettelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 3. januar klokken 13.00 skal Ari Behn bisettes i Oslo domkirke. Bisettelsen skal forrettes av biskopen i Oslo, Kari Veiteberg. Familiens talsperson, Geir Håkonsund, opplyser til Se og Hør at domkirken vil åpne dørene klokken 12.

- Det er forventet stort oppmøte, så vi oppfordrer folk til å være ute i god tid om de ønsker å være inne i kirken under bisettelsen, skriver han i en tekstmelding.

Se og Hør vil ha direktesending fra bisettelsen, gjennom NRK 1, og vil i forkant også ha direktesending utenfor Oslo domkirke.

- Ari Behns bortgang har rørt hele Norge, og det er mange som ønsker å følge bisettelsen fredag. Derfor er det viktig for Dagbladet å la seerne ta del i denne høytidelige seremonien for Ari, sier Jonas Jørstad, redaktør for kjendisdesken i Dagbladet og SeogHør.no.

Ønsker at alle skal få ta farvel

Håkonsund forteller til Se og Hør at det ikke er reserverte plasser for andre enn familien og de nærmeste pårørende i domkirken.

Tirsdag klokken 10 legges det ut kondolanseprotokoll i Oslo domkirke, som vil ligge fram til torsdag klokken 16, samt i nattåpen kirke på torsdag fra klokken 18.00-06.00 fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer