Ønsker å slutte i Downton Abbey

Maggie Smith vil gi seg med verdighet etter tre sesonger.

SLUTTER: Dame Maggie Smith ønsker å slutte i suksess-serien Downton Abbey for å gå tilbake til teatersecenen og spillefilmer. Foto: NRK
SLUTTER: Dame Maggie Smith ønsker å slutte i suksess-serien Downton Abbey for å gå tilbake til teatersecenen og spillefilmer. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dame Maggie Smith (77) ønsker ikke å fortsette i suksess-serien Downton Abbey, melder The Daily Mail.

Ifølge kilder avisen har vært i kontakt med, skal Smith ha bedt manusforfatter Julian Fellowes om at den kommende tredje sesongen av dramaserien skal være hennes siste. Likevel klarte manusforfatteren å overtale henne til også å medvirke i julespesialen av Downton abbey, som følger like etter at den nye sesongen er ferdig på TV.

Maggie Smith skal ha bedt om å ble skrevet ut av serien fordi hun etter tre sesonger ønsker å gi seg med verdighet.

- Hun filmer fram til august og har lyst til å gi seg fra da. Hun føler at tre sesonger er nok og ønsker å gå tilbake til teaterscenen og spillefilmer, sier en kilde til The Daily Mail.

Flere Downton Abbey-fans finner nyheten om Smiths avgang urovekkende, spesielt etter at produsent Rebecca Eaton nylig avslørte at en av de sentralene karakterene i serien vil dø.

En representant Masterpiece, som sender Downton Abbey i USA har i etterkant av påstandene i Tha Daily Mail kommentert saken overfor Huffington Post.

- Sesong 3 filmes for øyeblikket med Maggie og resten av skuespillerne. Vi kommenterer aldri fremtidig handlingsutvikling, men det er ingen sannhet i at Maggie skal slutte, sier talspersonen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Downton Abbey-sjerne vil dø

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer