Ønsker å skjerme babyen

Kim Kardashian og Kanye West vil ikke at deres kommende barn skal bli en del av familiens TV-serie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   På nyttårsaften kom nyheten om at realitystjernen Kim Kardashian (32) er gravid. Det avslørte kjæresten Kanye West (35) under en konsert i Atlantic City.

- Nå skal du føde mitt barn, sang han til publikums store jubel.

Nå har paret allerede tatt en stor beslutning når det kommer til deres kommende baby. Kim og Kanye har bestem at han eller hun ikke skal bli en reality TV-stjerne.

Det er i stor kontrast til resten av familien Kardashian, som alle lever godt av familiens realityshow. 

Kilder nær Kim uttaler at hun og Kanye ikke vil at babyen blir dratt inn i familiens show, og paret skal ha uttrykt et ønske om å ha den private delen av sitt liv, og livet med babyen utenfor TV-kameraenes rekkevidde, så de kan sikre et rolig liv for sitt første barn.

Videre forteller Kim at babyen aldri vil bli å se på familiens show, eller ha sitt eget realityprogram. Det vil heller ikke komme en "Kim Kardashian: På fødestuen"-spesial.

Men Kardashian har derimot sagt seg villig til å dele sine siste måneder som gravid. Dermed kan Kardashian-fansen fremdeles ha mye å glede seg til.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer