Tori Spelling:

- Ønsker å skille seg

Det skal ha oppstått en ny hump i veien for ekteskapet til Tori Spelling og Dean McDermott.

IKKE FORNØYD: Tori Spelling skal ha et sterkt ønske om å skille seg fra ektemannen Dean McDermott. Foto: Splash News / NTB
IKKE FORNØYD: Tori Spelling skal ha et sterkt ønske om å skille seg fra ektemannen Dean McDermott. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2006 giftet «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (48) seg med Dean McDermott (54). I etterkant fikk de barna Liam (14), Stella (13), Hattie (9), Finn (9) og Beau (4).

Ekteskapet mellom duoen har en rekke ganger skapt overskrifter, blant annet i sommer da Spelling avslørte at hun og ektemannen ikke sover i samme seng. Andre overskrifter har handlet om sexavhengighet, alkoholmisbruk, arvestrid eller økonomiske problemer.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Turbulent

Duoen har med andre ord ikke lagt skjul på at forholdet deres har vært gjennom en rekke opp- og nedturer gjennom årene. Nå skal det imidlertid ha oppstått en ny konflikt mellom Spelling og McDermott.

En kilde overfor US Weekly forteller nemlig at Spelling ønsker å skille seg fra ektemannen, men at hun akkurat nå føler seg «fanget». Ifølge kilden skal paret nylig hatt en krangel som endte med at McDermott forsvant i to dager. Dette utløste nok en krangel da han returnerte.

KRANGLER: Dean McDermott og Tori Spellings ekteskap skal være svært turbulent om dagen. Foto: Pa Photos / NTB
KRANGLER: Dean McDermott og Tori Spellings ekteskap skal være svært turbulent om dagen. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer

Da han kom tilbake skal han ha truet med å saksøke Spelling for å få underholdningsbidrag og barnebidrag. Kilden påpeker imidlertid at ekteparet skal ha signert en særeieavtale før de giftet seg, som innebærer at McDermott ikke vil få noe penger hvis de skiller seg.

Til tross for dette skal Spelling nylig ha funnet ut at ektemannen likevel kan saksøke henne for barnebidrag hvis de går hver til sitt. Spelling skal ha blitt forbannet og irritert på advokatene sine, ifølge kilden.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En video med de to turtelduene viste hvordan forholdet mellom han og Hailey virket å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Den angivelige krangelen skal ha ført til at Spelling ble svært opprørt, spesielt ettersom paret skal ha prøvd parterapi fra tid til annen. Ifølge kilden krangler paret konstant og gjør det stadig slutt, men denne krangelen var mer seriøs enn de tidligere kranglene.

Selv om Spelling skal være miserabel i ekteskapet med McDermott skal hun ha holdt ut for barnas skyld.

- Ikke overrasket

Nyheten om at det skal være svært turbulent i ekteskapet til stjerneparet kommer bare kort tid etter at kilder hevdet at Spellings venner ikke er overrasket over at forholdet leder mot en skilsmisse. Det meldte Page Six.

- Vennene hennes er overrasket over at en skilsmisse ikke skjedde for flere år siden, fortalte kilden, og la til at ingen av Spellings venner er noen fan av ektemannen hennes.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Ifølge Page Six har det lenge versert rykter om en skilsmisse mellom McDermott og Spelling. I mars ble blant annet Spelling observert uten gifteringen sin. McDermott har selv uttalt seg om ryktene. Det gjorde han i en podkast forrige måned, hvor han kalte ryktene for «rare».

- 'Hva skjer mellom Tori og Dean? Hun har ikke på seg ringen sin'. Hvorfor trenger dere å vite det? Hvordan skal det påvirke deres dag? sa han, ifølge Page Six.

Ryktene om en mulig skilsmisse fikk spesielt fart på seg forrige uke da Spelling ble observert utenfor et advokatkontor med papirer i hånden. På papirene sto det: eiendeler, støtte og foreldrerett, ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: Derfor bor hun ikke med kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer