Jørgine Massa Vasstrand:

- Ønsker å sette opp hytta før jul

«Funkygine» har funnet drømmetomten. Nå skal hun bygge hytte.

SPONTAN: Jørgine Massa Vasstrand kjøpte spontant hyttetomt og er klar for å bygge hytte ved Mjøsa. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SPONTAN: Jørgine Massa Vasstrand kjøpte spontant hyttetomt og er klar for å bygge hytte ved Mjøsa. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I helgen kunne treningsinfluenser og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Jørgine Massa Vasstrand (30), også kjent som «Funkygine», røpe i et blogginnlegg at hun og ektemannen Morten Sundli (30) har kjøpt seg hyttetomt.

Kjøpet skal ifølge Vasstrand ha vært svært spontant, og lå egentlig ikke i tankene deres i det hele tatt.

TAPTE: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at det var kjipt å tape finalen. Video: Rød Løper Vis mer

«Og så … helt på toppen … sto vi plutselig på drømmetomten. Med utsikt over Mjøsa, skjermet fra andre hytter og helt perfekt til vår hytte vi ikke visste vi ønsket oss!», skriver hun på bloggen.

Utålmodig

Til Se og Hør kan Vasstrand fortelle at hun sammen med ektemannen allerede har begynt å se etter hytte, men legger ikke skjul på at det er mye å velge mellom. 30-åringen kan likevel røpe at de allerede har startet prosessen med å ta kontakt med folk som kan hjelpe til med byggingen.

- Vi driver og undersøker ulike muligheter, og er i dialog med en arkitekt og et byggefirma som hører til i området, og som har satt opp mange av hyttene der, sier Vasstrand da Se og Hør tar kontakt.

På bloggen forklarer 30-åringen at det startet med at de leide en hytte i området for å gjøre noe koselig sammen. I den anledning brukte de tid på å utforske området og se på andre hytter. Deretter skal de ha bedt om et uformelt møte med eieren av hytteområdet - og resten er historie.

Selv om kjøpet av hyttetomten var en svært spontan avgjørelse, trenger hun heller ikke lang tid på resten av prosessen. Til Se og Hør kan hun nemlig fortelle at de håper at hytta står klar allerede innen året er omme.

- Jeg blir jo veldig utålmodig og ønsker å sette opp hytta før jul. Så hvis alt går i orden kan vi starte å bygge i august. Men det er mange ledd man skal gjennom før den tid, sier hun.

Må punge ut

Nyheten om spontankjøpet kom få dager etter at det ble kjent at bloggeren må punge ut til sammen 223 188 kroner etter å ha tapt en sak i lagmannsretten.

Vasstrand og ektemannen gikk i fjor til søksmål mot den foregående eieren av ekteparets tidligere bolig på Torshov i Oslo, etter funn av skjeggkre i leiligheten.

På bakgrunn av dette mente ekteparet at leiligheten var i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner. Vasstrand fikk ikke medhold, og tapte saken i tingretten, som senere ble anket av ekteparet.

SELSKAP: Da Jørgine Vasstrand ba kjente og kjære til feiring, var det ikke alle som overholdt reglene og hun fikk besøk av politiet. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Da anken for to uker siden ble tatt opp i Borgarting lagmannsrett kom det frem i kjennelsen at anken forkastes, og dermed må ekteparet punge ut nevnte sum til motparten og AmTrust Europe.

Boligen på Torshov ble i fjor solgt til rundt 6 000 000 kroner, og familien på fem er nå bosatt i en enebolig på Jessheim.

Blir programleder

Vasstrand har med andre ord mer enn nok å bedrive tiden sin med fremover. I tillegg til hyttebygging, blogging og sosiale medier, der hun for øvrig er svært populær med over 627 000 følgere på Instagram, skal hun også innta tv-skjermen igjen.

I fjor var hun å se på skjermen i «Skal vi danse», der hun uke etter uke kjempet seg videre, og til slutt sto i finalen. Hun måtte imidlertid ta til takke med en andreplass i konkurransen, da Aleksander Hetland gikk av med seieren.

I mars kunne 30-åringen også avsløre at hun blir programleder for «Norges Tøffeste» på NRK. Hun deltok selv i programmet for fire år siden, og skal nå lede sesong tre av konkurransen.

BEKLAGER: De siste dagene har det stormet mot komiker og tv-profil Herman Flesvig etter at det ble kjent at han i helga hadde reist på hyttetur. Nå beklager han. Video: Instagram/@hermanflesvig Vis mer

LES OGSÅ: - Han sender meldinger til jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer