Ønsker å lage nok en film

Blir det mer "Sex og singelliv"? Se bilder fra premieren i New York!

MER SEX: Kim Cattrall håper de vil lage nok en "Sex- og singelliv"-film.  Foto: All Over Press
MER SEX: Kim Cattrall håper de vil lage nok en "Sex- og singelliv"-film. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Sex and the City: The Movie" har hatt premiere rundt om i Europa de siste ukene, og tirsdag var det duket for storslagen premiere i hovedrollefigurenes egen hjemby - New York.

Se bilder fra premieren lenger ned

Og selvsagt var de 4 stjernene fra serien og filmen - Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis tilstede, ikledd de siste trendene.

Samtidig som filmen går sin seiersgang verden rundt, snakkes det allerede nå om å lage en oppfølger, skriver OK! Magazine.

Det er nemlig Kim Cattrall (51), som spiller sexy Samantha, som nå har uttalt at hun ønsker å lage nok en film om de 4 jentene.

- Det var helt fantastisk å lage denne filmen, og jeg håper vi får komme tilbake og lage en til, sier Cattrall.

Det har foreløpig ikke blitt bekreftet om oppfølger-ryktene stemmer, men også Chris Noth (54), som spiller Mr. Big, har uttalt at han tror det vil bli nok en film.

- Hvis denne filmen tjener mye penger, kan jeg nok tenke meg at de vil lage en til ja. Jeg vet ikke helt hva Sarah Jessica sier til det, og det er jo litt opp til henne. Jeg følger bare med det hun gjør, sa Noth.

"Sex and the City: The Movie" har premiere i USA førstkommende fredag, dermed avsluttes også flere måneder med reising og filmlansering for de 4 hovedrolleinnehaverene.

Men til tross for at det har vært en slitsom rundtur, sier Cattrall at hun mer enn gjerne skulle fortsatt.

- I går natt fikk jeg bare 3 timer med søvn, men det er så spennende for filmen har blitt så godt mottatt. Publikum er så glade for å se jentene tilbake, sier hun.

"Sex and the City: The Movie" har premiere i Norge 6. juni.

LES OGSÅ: - Carrie er annerledes

Se bilder fra New York-premieren nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer