Priyanka Chopra:

Ønsker å følge i hertuginne Meghans fotspor

- Jeg tenker: «Gud, nå må jeg ta dem igjen».

NÆRE VENNER: I juli forlovet Priyanka Chopra og Nick Jonas seg. Nå skal de også ønske å bli foreldre slik som venneparet, hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: I juli forlovet Priyanka Chopra og Nick Jonas seg. Nå skal de også ønske å bli foreldre slik som venneparet, hertuginne Meghan og prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I slutten av mai ble det kjent at popstjernen Nick Jonas (26) hadde falt for den ti år eldre skuespilleren Priyanka Chopra (36).

Bare to måneder senere svirret ryktene om at ungpikeidolet hadde fridd til «Baywatch»-stjernen, og i august bekreftet paret at de var forlovet.

Duoen avslørte den hyggelige nyheten ved å publisere et identisk bilde av seg selv på Instagram - foreviget i sistnevntes hjemland, India.

«Opptatt. Med hele hjertet mitt og sjelen min», skrev 36-åringen som tekst, mens musikerkjæresten stemte i:

«Kommende fru Jonas. Hjertet mitt. Min store kjærlighet».

View this post on Instagram

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Vil ta igjen venninnene

Nå, to måneder etter at paret bekreftet forlovelsen, forteller Priyanka at hun drømmer om barn.

- Flere av venninnene mine er gravide, så selv tenker jeg: «Gud, nå må jeg ta dem igjen», deler hun med E! News, ifølge Contactmusic.com.

En av Chopras nære gravide venninner er blant andre hertuginne Meghan (37). Mandag denne uken ble det nemlig kjent hun og ektemannen, prins Harry (34), venter sitt første barn sammen - til stor jubel fra rojalister verden over.

Og nå kan det altså se ut som at det nyforlovede paret Priyanka og Nick ønsker å følge i Meghan og Harrys fotspor og bli foreldre selv også.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Royalt bryllup

Vennskapet mellom Priyanka og Meghan strekker seg tilbake til 2016, da de møttes under en middag i forbindelse med «ELLE Women in Television», ifølge People. På dette tidspunktet var Meghan med i tv-serien «Suits».

- Vi fant tonen som skuespillere, og ble venner, fortalte Priyanka til nettstedet den gang.

Da Meghan og Harry kunngjorde forlovelsen sin i november i fjor, var 36-åringen en av de første til å sende sin gratulasjon og lykkønskninger til paret.

- Gratulerer til venninnen min Meghan Markle og prins Harry. Jeg er så glad på dine vegne, Meg (Meghan). Du fortjener alltid det beste. Fortsett med det smittsomme smilet, skrev hun under et bilde av det nyforlovede paret.

Og da det rojale bryllupet fant sted 19. mai i St. Georges kapell på Windsor slott i England, var Priyanka en selvskreven gjest til den spektakulære feiringen.

I juli var det Meghans tur til å juble av glede da Nick Jonas fridde til Priyanka, og den vakre indiskfødte skuespilleren skal ha feiret forlovelsen ved å introdusere Nick for hertuginnen og prins Harry, ifølge US Weekly.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

CELEBRE GJESTER: Priyanka strålte i en Vivienne Westwood-drakt da hun ankom bryllupet til Meghan og Harry sammen med «Suits»-stjernen Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix
CELEBRE GJESTER: Priyanka strålte i en Vivienne Westwood-drakt da hun ankom bryllupet til Meghan og Harry sammen med «Suits»-stjernen Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Planlegger neste steg

Skal vi tro Contactmusic.com er det nå stor sannsynlighet for at Chopra og Jonas ønsker å gifte seg ganske snart.

- Jo før, jo bedre. Forholdet har utviklet seg fort og de er veldig komfortable i hverandres selskap, sa en kilde nylig, ifølge nettstedet.

- Priyanka har allerede planlagt bryllupet i et par måneder og gleder seg til å kalle Nick for sin ektemann. De er begge enige om å gifte seg snart, og forteller vennene sine at det trolig vil skje neste år, delte kilden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Chopra stortrives allerede med å ha tatt forholdet et steg videre fra å være kjærester til å bli forlovet.

- Jeg er veldig glad. Det er en helt annerledes følelse. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så annerledes å ha en forlovede i stedet for å ha en kjæreste. Det føles mer alvorlig, og som å være en familie, har hun fortalt, ifølge nettstedet.

- Selv om vi datet ganske kort, så har vi har kjent hverandre i et par år. Det som virkelig knyttet oss sammen er kjærligheten vi har for familiene våre og troen.

LES OGSÅ: Beckham innrømmer at forholdet er «komplisert»