Kanye West:

- Ønsker å flytte til London etter skilsmissen

Artisten skal allerede ha vært på flere visninger i den britiske hovedstaden.

TURBULENT ÅR: Ekteskapet skal gå mot slutten for Kanye West og Kim Kardashian. Foto: Edward Opi / Splash News/ NTB
TURBULENT ÅR: Ekteskapet skal gå mot slutten for Kanye West og Kim Kardashian. Foto: Edward Opi / Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har en rekke spekulasjoner rundt det syv år lange ekteskapet mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) skapt store overskrifter i pressen.

Duoen, som er foreldre til North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1,5), skal ha tilbrakt mye tid hver for seg i en lengre periode, og flere hevder at en skilsmisse er like rundt hjørnet.

Mens Kanye oppholder seg på ranchen i Wyoming, tilbringer realitystjernen tid i Los Angeles med barna. Førstnevnte skal heller ikke ha noen plan om å returnere til familien.

- Det virker ikke som at han planlegger å flytte til Los Angeles med det første, i hvert fall ikke på fulltid, men Kim synes det er greit. Han har et fantastisk hjelpeapparat rundt seg noe som gjør at Kim kan ta det med ro, fortalte en kilde til Hollywood Life for en drøy uke siden.

SKILSMISSE: Det siste halve året har vært tøft for Kim Kardashian og Kanye West, nå ser det ut til at det kan gå mot skilsmisse. Og det siste bildet til Kim på Instagram satte fart på ryktene. Vis mer

En ny start

Nå kan det likevel se ut som om firebarnsfaren planlegger å flytte på seg. Nærmere bestemt til Europa, skriver The Mirror.

- Kanye har fortalt at han ser fremtiden sin i London etter at skilsmissen er gjennomført, forteller en kilde til nettstedet, og legger til:

- Han ønsker å utvide gudstjenesten sin Sunday Service til Europa og mener den britiske hovedstaden kan være en god base.

Videre skriver The Mirror at Kanye ønsker en ny start og at han kikket på flere ulike hus da han besøkte London i oktober.

Det siste året har det kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

Duoen gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

Ryktene om trøbbel i paradis satte virkelig fart da Kanye brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

«Julen var tung»

Kort tid senere gikk firebarnsfaren amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev artisten at han ønsket skilsmisse fra Kim.

Både jul og nyttår skal Kim tilsynelatende ha feiret uten ektemannen. Han er i hvert fall ikke å se på noen av de mange Instagram-bildene som ble delt.

- Desember var en tøff måned for Kim. Hun har levd separat fra Kanye. I julen var det spesielt vanskelig for henne å være positiv, uttalte en kilde til People sist uke.

Realitystjernen skal likevel ha forsøkt sitt beste - for barnas del. Peoples kilde hevdet nemlig at det er ungene som er grunnen til at 40-åringen ikke allerede har søkt om skilsmisse.

- Hun er selvsagt trist. Hun føler at hun har gjort alt hun kan for å få ekteskapet til å fungere. Selv om hun har tenkt på skilsmisse i flere måneder, har hun ikke søkt om det, fordi hun føler seg forferdelig på vegne av barna, fortalte kilden.

LES OGSÅ: - Han er knust over den nye romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer