Ben Affleck og Jennifer Lopez:

- Ønsker å flytte inn i Bens bolig

Det kan se ut til at Ben Affleck er klar til å ta flørten med Jennifer Lopez et steg videre.

KYSS, KLAPP - OG FRIERI?: Ben Affleck skal være klar for å tilbringe fremtiden sammen med Jennifer Lopez, som han mildt sagt har fått et godt øye til den siste tiden. Her i het omfavnelse på restaurant tidligere i juni. Foto: Backgrid USA / NTB
KYSS, KLAPP - OG FRIERI?: Ben Affleck skal være klar for å tilbringe fremtiden sammen med Jennifer Lopez, som han mildt sagt har fått et godt øye til den siste tiden. Her i het omfavnelse på restaurant tidligere i juni. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flørten mellom det tidligere stjerneparet Ben Affleck (48) og Jennifer Lopez (51) har fått stor oppmerksomhet den siste tiden. Kort tid etter bruddet fra baseballproffen Alex Rodriguez (45) i april, ble Lopez koblet til sin gamle flamme - som det ble slutt med i 2004.

I mellomtiden har de begge fått barn og giftet seg på hver sin kant, men alt tyder nå på at gamle følelser har blusset opp igjen. Lopez og Affleck har blitt observert sammen i offentligheten flere ganger i det siste, og det hele toppet seg da de klinte til på en restaurant i Malibu i midten av juni.

Mange tolket de heite kyssebildene som en bekreftelse på at de har funnet tilbake til hverandre, til tross for at «Bennifer» selv ikke har uttalt seg om forholdet.

Ifølge det britiske sladrebladet Closer Magazine skal Ben Affleck være klar til å investerte ytterligere i en fremtid sammen med Lopez. En kilde hevder til bladet at 48-åringen planlegger å fri til superstjernen på 52-årsdagen hennes 24. juli.

- Skal fri

Duoen planla i sin tid å gifte seg i en storslått vielse i Santa Barbara i California i september 2003, etter at de forlovet seg året i forveien. Dagen før bryllupet skulle stå, sa Lopez og Affleck i en uttalelse at bryllupet var utsatt grunnet «stor medieoppmerksomhet». I januar 2004 var bruddet et faktum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer