Ben Affleck og Jennifer Lopez:

- Ønsker å flytte inn i Bens bolig

Det kan se ut til at Ben Affleck er klar til å ta flørten med Jennifer Lopez et steg videre.

KYSS, KLAPP - OG FRIERI?: Ben Affleck skal være klar for å tilbringe fremtiden sammen med Jennifer Lopez, som han mildt sagt har fått et godt øye til den siste tiden. Her i het omfavnelse på restaurant tidligere i juni. Foto: Backgrid USA / NTB
KYSS, KLAPP - OG FRIERI?: Ben Affleck skal være klar for å tilbringe fremtiden sammen med Jennifer Lopez, som han mildt sagt har fått et godt øye til den siste tiden. Her i het omfavnelse på restaurant tidligere i juni. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flørten mellom det tidligere stjerneparet Ben Affleck (48) og Jennifer Lopez (51) har fått stor oppmerksomhet den siste tiden. Kort tid etter bruddet fra baseballproffen Alex Rodriguez (45) i april, ble Lopez koblet til sin gamle flamme - som det ble slutt med i 2004.

I mellomtiden har de begge fått barn og giftet seg på hver sin kant, men alt tyder nå på at gamle følelser har blusset opp igjen. Lopez og Affleck har blitt observert sammen i offentligheten flere ganger i det siste, og det hele toppet seg da de klinte til på en restaurant i Malibu i midten av juni.

Mange tolket de heite kyssebildene som en bekreftelse på at de har funnet tilbake til hverandre, til tross for at «Bennifer» selv ikke har uttalt seg om forholdet.

Ifølge det britiske sladrebladet Closer Magazine skal Ben Affleck være klar til å investerte ytterligere i en fremtid sammen med Lopez. En kilde hevder til bladet at 48-åringen planlegger å fri til superstjernen på 52-årsdagen hennes 24. juli.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Skal fri

Duoen planla i sin tid å gifte seg i en storslått vielse i Santa Barbara i California i september 2003, etter at de forlovet seg året i forveien. Dagen før bryllupet skulle stå, sa Lopez og Affleck i en uttalelse at bryllupet var utsatt grunnet «stor medieoppmerksomhet». I januar 2004 var bruddet et faktum.

Men nå planlegger Affleck etter sigende å gi et mulig ekteskap en ny sjanse - og fortsette der de slapp for 17 år siden.

- Ben ønsker å gi livslang kjærlighet en ny sjanse og planlegger et romantisk frieri på sangerens 52-årsdag 24. juli, sier en kilde til Closer Magazine, ifølge The Mirror.

2003: «Bennifer» i februar 2003, et halvt år før de avlyste bryllupet. I januar 2004 var forholdet over. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
2003: «Bennifer» i februar 2003, et halvt år før de avlyste bryllupet. I januar 2004 var forholdet over. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer

Kilden hevder også at Affleck skal være klar for at Lopez skal flytte fra Miami og inn i luksusvillaen hans i Los Angeles, sammen med tvillingene Max og Emme (13), som hun har med eksmannen Marc Anthony (52).

- De er begge fast bestemt på å unngå et langdistanseforhold og Jen har allerede snakket med Marc, som er enig i planen så lenge det ikke går utover omsorgssituasjonen for barna, sier kilden videre, og legger til:

- Jen ønsker å flytte inn i Bens bolig i Pacific Palisades fordi hun elsker området og det er så nærme stranden, de kan ikke vente med å starte et liv sammen.

TMZ skrev tidligere i juni at Lopez skal ha undersøkt og besøkt ulike skoler i Los Angeles, noe som kan tyde på at flytting av familien til vestkysten er på trappene.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Het omfavnelse

Siden mai har det stadig dukket opp bilder av Lopez og Affleck sammen, og de er ikke akkurat redde for å vise sin kjærlighet til hverandre i offentligheten. I midten av juni kysset de hverandre mens de nøt en middag sammen på restauranten Nobu i Malibu.

Bildene fant raskt veien til tabloidpressen, og mange har tolket kyssingen som en bekreftelse på at Lopez og Affleck har funnet tilbake til hverandre. De var som nevnt sammen på starten av 2000-tallet, men brøt forlovelsen i 2004 - etter knappe to år.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Etter dette gikk begge videre på hver sin kant. Lopez har tvillingene Max og Emme med eksmannen Marc Anthony, mens Ben Affleck har tre barn, Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (9) med ekskona Jennifer Garner (49).

LES OGSÅ: - Hun er ferdig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer