Pamela Anderson:

- Ønsker å bli gravid igjen som 51-åring

Den tidligere Playboy-modellen ønsker å starte prosessen med prøverørsbefruktning.

HAR FRYST NED EGG: Baywatch-stjernen skal nå ha et ønske om å stifte familie med den franske fotballkjæresten Adil Ram. Foto: NTB Scanpix
HAR FRYST NED EGG: Baywatch-stjernen skal nå ha et ønske om å stifte familie med den franske fotballkjæresten Adil Ram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Playboy-legenden Pamela Anderson (51), som for tiden er samboer med den franske fotballspilleren Adil Rami (32), skal nå ha et ønske om flere barn, melder sladderbladet Daily Star.

Fra før av har «Baywatch»-stjernen sønnene Brandon (22) og Dylan (20), som hun fikk med musikeren og eksmannen Tommy Lee (55).

TOBARNSMOR: Pamela sammen med sønnene Brandon og Dylan. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Pamela sammen med sønnene Brandon og Dylan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det som angivelig skal være en nær venn av 51-åringen forteller til nettstedet at Pamela for noen år siden valgte å fryse ned eggene sine.

- Fast bestemt på baby

Nå skal hun være klar for å sette i gang med prøverørsbefruktning.

Prøverørsbefruktning eller IVF er en form for assistert befruktning der egget blir befruktet in vitro, altså utenfor kvinnens kropp.

- Hun er fast bestemt på å få en baby med Adil, selv om hun vet at prosessen kan være forferdelig for en i hennes alder, og uten noen garanti for suksess, forteller den nære vennen av Pamela til sladderbladet.

En annen supermodell som har vært gjennom prøverørsbefruktning og delt sine erfaringer, er tobarnsmoren Chrissy Teigen (32).

Saken fortsetter nedenfor.

Bekymret for helsen til moren

Pamela skal ha blitt inspirert av den amerikanske popartisten Janet Jackson (52) og den danske skuespilleren Brigitte Nielsen (55), som begge tidligere i år ble nybakte mødre i 50-årene.

Begge sønnene til den tidligere supermodellen skal ha gitt deres velsignelse til et nytt tilskudd i familien. Ifølge kilden gleder de seg til å få et nytt søsken, men er bekymret for helsen til Pamela.

- Ingen forsøker å fraråde henne fra å bli gravid igjen, men hun er ikke lenger like sterk som tidligere. Legene vil holde et godt øye til helsen hennes, spesielt fordi det kan ta lang tid å få et resultat, forteller vennen.

Saken fortsetter nedenfor.

Stormfullt kjærlighetsliv

Den franske fotballkjæresten Adil og den tidligere supermodellen har vært kjærester i litt over et år, og skal ifølge nettstedet ha møttes i fjor under Monaco Grand Prix.

Paret bor for tiden sammen i Frankrike, der Adil spiller for den franske klubben Olympique de Marseille. Før 51-åringen fant lykken på ny med Adil har hun hatt litt av et turbulent kjærlighetssliv, og vært gjennom hele tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee, etter at de kun hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

EKSPAR: Musiker Tommy Lee og Pamela Anderson avbildet sammen da de fortsatt var gift. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Musiker Tommy Lee og Pamela Anderson avbildet sammen da de fortsatt var gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (47). Paret var sammen flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, men ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (49), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet stod. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTE BAK LÅS: Under en episode av «Skavlan» prøvde Fredrik Skavlan å få Pamela til å røpe hemmeligheter om hennes daværende romantiske forhold til Julian Assange. Video: NRK Vis mer Vis mer

Endret drastisk på utseendet

Pamela ble for alvor kjent gjennom sin rolle i den verdenskjente TV-serien «Baywatch», og er kjent for sitt vakre utseende.

Rollen i Baywatch ga Pamela status som sex-symbol, og flere millioner av menn forgudet henne.

Men da Pamela, ifølge Radaronline, dukket opp på den røde løperen i fjor fikk fansen sjokk, og det ble spekulert i om hun hadde tatt et ansiktsløft.

ANNERLEDES: Pamela sjokkerte mange fans da hun dukket opp på rød løper i fjor. Foto: NTB Scanpix
ANNERLEDES: Pamela sjokkerte mange fans da hun dukket opp på rød løper i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

51-åringen var raskt ute med å avkrefte ryktene om operasjon, og skyldte på en helt spesiell kokosolje.

- Det er bra for huden, for håret, for alt. Det er bra fra innsiden og ut, fortalte hun til nettstedet.

Flere fans reagerte også på Pamelas posering foran kamera. De hevdet hun så sliten ut i øynene, og mente det kunne ha kommet som et resultat av for mye Botox.

LES OGSÅ: - Sønnene mine forsto ikke hvem jeg var

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer