Pamela Anderson:

- Ønsker å bli gravid igjen som 51-åring

Den tidligere Playboy-modellen ønsker å starte prosessen med prøverørsbefruktning.

HAR FRYST NED EGG: Baywatch-stjernen skal nå ha et ønske om å stifte familie med den franske fotballkjæresten Adil Ram. Foto: NTB Scanpix
HAR FRYST NED EGG: Baywatch-stjernen skal nå ha et ønske om å stifte familie med den franske fotballkjæresten Adil Ram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Playboy-legenden Pamela Anderson (51), som for tiden er samboer med den franske fotballspilleren Adil Rami (32), skal nå ha et ønske om flere barn, melder sladderbladet Daily Star.

Fra før av har «Baywatch»-stjernen sønnene Brandon (22) og Dylan (20), som hun fikk med musikeren og eksmannen Tommy Lee (55).

Det som angivelig skal være en nær venn av 51-åringen forteller til nettstedet at Pamela for noen år siden valgte å fryse ned eggene sine.

- Fast bestemt på baby

Nå skal hun være klar for å sette i gang med prøverørsbefruktning.

Prøverørsbefruktning eller IVF er en form for assistert befruktning der egget blir befruktet in vitro, altså utenfor kvinnens kropp.

- Hun er fast bestemt på å få en baby med Adil, selv om hun vet at prosessen kan være forferdelig for en i hennes alder, og uten noen garanti for suksess, forteller den nære vennen av Pamela til sladderbladet.

En annen supermodell som har vært gjennom prøverørsbefruktning og delt sine erfaringer, er tobarnsmoren Chrissy Teigen (32).

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer