SLITEN: Justin skal være lei av det hektiske livet som artist og livet på turné. Derfor ønsker han nå å roe ned for en periode. Foto: All Over Press
SLITEN: Justin skal være lei av det hektiske livet som artist og livet på turné. Derfor ønsker han nå å roe ned for en periode. Foto: All Over PressVis mer

Ønsker å åpne tatoveringsstudio

Justin Bieber vil ha en pause fra musikkarrieren.

SEOGHØR.NO: Etter at Justin Bieber (19) ble løslatt mot kausjon da han ble arrestert for fyllekjøring forrige uke, har det vært spekulert i hva popstjernen skulle ta seg til.

Da livvaktene pakket koffertene til ungpikeidolet dagen etter begynte ryktene å gå om at artisten skulle legges inn på avvenningsklinikk etter en turbulent tid med narkotika- og alkoholmisbruk.

Men superstjernen har helt andre planer.

Ifølge Radaronline sine kilder ønsker popstjernen nå en pause fra musikken for å starte sitt eget tatoveringsstudio.

- Justin fortalte Scooter Braun og Usher at han trenger en pause fra det å lage musikk og reise på turné. Justin ønsker å ta tilbake kontrollen over livet sitt og ikke være i en ny by hver eneste natt, sier kilden og fortsetter:

- Hans kortsiktige plan er å åpne et tatoveringsstudio sammen med faren sin. De har snakket om det lenge. Justin drømmer om et veldig luksuriøst studio, helt annerledes enn alt annet som allerede finnes, sier kilden.

FORRETNINGSPARTNER: Det er Justin Biebers far, Jeremy Bieber, som nå blir popstjernens nye forretningspartner. Foto: FameFlynet Sweden
FORRETNINGSPARTNER: Det er Justin Biebers far, Jeremy Bieber, som nå blir popstjernens nye forretningspartner. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Justin er selv en stor fan av tatoveringer og har over 20 forskjellige kunstverk på kroppen. Biebers tatoveringer inkluderer en tiger på venstre arm, et portrett av Jesus på den ene leggen og en krone på brystet.

TATOVERT: Bieber deler ofte bilder av sine mange tatoveringer med fansen på Instagram. Foto: FameFlynet Sweden
TATOVERT: Bieber deler ofte bilder av sine mange tatoveringer med fansen på Instagram. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Venner av popstjernen tror «Belive»-stjernens nye karrierevalg kan hjelpe han med å holde seg unna trøbbel.

- Justins representanter er veldig bekymret for at han bare skal drive dank og ikke gjøre noen ting. Fortsette med festingen. Alle respekterer Justins ønske om å roe ned for en periode, men hvis han får for mye fritid er det typisk da han ender opp i trøbbel. Han trenger en timeplan for å fungere, forteller kilden til nettstedet.

LES OGSÅ:     Fortsetter festen i Panama